Close

SUMMERCAMP

Varje sommar arrangerar vi Sveriges största (och roligaste?) sommarskidskola för ungdomar mellan 11 och 16 år. Ofta med rutinerade landslagsskidåkare som ledare.

Summercampen vänder sig i år till dig som är född 2002-2007 och är nyfiken på längdskidor, kanske redan åker längdskidor, vill utvecklas som längdskidåkare – oavsett är det här campen för dig som vill har roligt, utmanas och så klart, träna. Du behöver inte ha någon erfarenhet sedan tidigare, det fixar vi på plats. Huvudsaken är att du älskar att röra på dig, utmana dig själv och känner att längdskidor är en sport för dig. Kanske kan det bli din nya sport? För dig som är erfaren passar det minst lika bra, vi kommer göra så att alla får den utmaningen de själva vill ha! Vi springer, åker rullskidor, spelar bollsporter… Men framför allt så har vi jäkligt roligt ihop en helg i augusti. En helg ni aldrig kommer glömma!

Datum: 15-17 aug 2018, Frösö Park, Östersund
För barn födda: 2002-2007

Kostnad: 750kr inkl boende, mat m.m.

Gå gärna med i vår facebookgrupp för att hålla dig uppdaterad.

Länk till inbjudan hittar ni här där ni också har länkarna till anmälan. 

Uppdaterad information 2018-07-06

Anmälan kommer ske via länk och öppnar MÅNDAG DEN 2 JULI kl 18.00.00. (Vi har fått loss extra platser IDAG 6 juli – berätta för era vänner & in & boka?) Först till kvarn gäller och man kommer inte kunna föranmäla, utan man går in det klockslaget anmälan öppnar. När det är fullt, görs en reservlista. Anmälan är bindande om inget oförutsett sker. Tänk på att efterfrågan är stor och vi brukar fylla campen på någon minut!

NYHET FÖR I ÅR!

Nytt för i år – vi har skapat ett litet mini-läger för dig som förälder, storasyskon eller ledare där vi kommer blanda svettig träning med teori från bland annat Rädda Barnen där de bl.a berättar om barnkonventionen som blir lag från 2020 och hur det påverkar er som jobbar med barn inom idrotter & dessutom föreläsning & praktisk övning med @rorelseakademin’s Jenny Larsson som de senaste åren jobbat med ÖFK. Anmälan till detta hittar ni också på bloggen eller via inbjudan.

Kostnad: 900kr exkl boende*

*boende kan ni boka via Frösö Park Hotell där ni anger koden ”summercamp” och betalar då 645kr per person i del i dubbelrum inkl frukost.