Close

GÅ MED I ANNA & EMIL SPORTKLUBB

Från och med säsongen 2016-2017 tävlar vi för vår alldeles egen klubb i samband med nationella tävlingar som till exempel säsongspremiären i Bruksvallarna, SM och säsongsavslutningen. Och du får också vara med! 

Medlem i Svenska Skidförbundet

Anna & Emil Sportklubb är medlem i Svenska Skidförbundet vilket innebär att du som medlem kan delta i alla lopp sanktionerade av Svenska skidförbundet och distriktsförbund, till exempel Vasaloppet och i tävlingsklassen av Tjejvasan. Att vara medlem i en förening knuten till Svenska Skidförbundet ger också ett försäkringsskydd vid träning och tävling.


Hela medlemsavgiften går till Rädda Barnen

Anmäl dig genom formuläret på den här sidan, så får du en klubbmössa på posten. Betala in medlemsavgiften på 500 kr till Anna & Emil Sportklubbs Bankgiro 162-6035. Ange ditt namn som referens.

Hela medlemsavgiften, samt 10% av klubbens prispengar, går oavkortat till Rädda Barnen. Det är en organisation som, förutom att arbeta internationellt, även verkar på ett nationellt plan. Det tycker vi är viktigt då det är lätt att glömma att det även i Sverige finns barn som har det svårt. Vår ambition är bland annat att hjälpa flyktingbarn att komma in i samhället via idrotten.

Anmäl dig här