Close

Anna & Emil

Med 11 mästerskapsmedaljer, 17 världscupssegrar, 3 totala sprintvärldscupsegrar, 23 SM-tecken och över 325 världscupstarter. Efter över ett decennium i det svenska längdlangdslaget är det nu dags för nya utmaningar i livet. Häng med oss när vi växlar över från skidälskande elitidrottare till skidälskande livsnjutare med små som stora projekt både här och där. 

Vi vill passa på att tacka alla supportrar och partners som följt oss under vår aktiva karriär och hoppas fortsätta få inspirera och motivera er alla till att må bra, i både kropp och knopp!

Anna Jönsson Haag

Född: 1 Juni 1986
Bor: Frösön, Jämtland
Klubb: Anna & Emil sportklubb


Med 4 OS-guld och 4 VM-medaljer i bagaget brinner fortfarande hjärtat starkt för skidåkningen, men framför allt för det allmänna välbefinnandet. Livsnjutare av rang som helst skulle tillbringa varje vaken stund i träningskläderna, helst i fjällmiljö, både för den egna träningens skull och för att inspirera och motivera andra. Med den perfekta cappuchinon, en chokladbit och ett skrivblock mellanlandar jag i vardagen och i köket utmanar jag smaklökarna när tillfälle ges. Designintresset finns med i allt jag gör och sedan hösten 2017 är jag delägare i modebutiken Tintinstyle.se där jag får otroligt härlig inspiration och får jobba kreativt.

Läs mer om anna
Emil Jönsson Haag

Född: 15 Augusti 1985
Bor: Frösön, Jämtland
Klubb: Anna & Emil sportklubb

Sveriges hittills bästa sprintskidåkare med 16 världscupsegrar, VM och OS-medaljer. Brinner för att utveckla människor, både på det personliga planet och inom business. Inspireras av Petter Stordalens offensiva inställning! Slappnar av med en god kaffe framför formula 1 på helgerna och tillbringar gärna ledig tid ute i skog och mark med bössan på ryggen eller skidor på fötterna. I garaget tillbringas alldeles för lite tid med tanke på det intresse jag har för bilar, både gamla som nya. Fastighetsutveckling är det som tar det mesta av min tid just nu tillsammans med alla spännande projekt där vi inspirerar och motiverar människor att ha ett hållbart synsätt på träning, hälsa och kost.

Läs mer om emil