Close

17 december, 2018

Magisk helg!

Vilken drömhelg vi har haft! I torsdags kväll kom Motionsklubben upp till Östersund för att hänga med mig och Emil på fredagen. Så efter skidåkning hemma på Frösön packade vi in oss i bilen, åkte in till stan för en lunch på favorithaket och sedan vidare mot Åre där vi hela ligan checkade in hos Pietilä-Holmner/Olssons. Lagade mat ihop, pratade och bara hade det gött.

På lördag morgon gick vi ut för att göra en topptur men insåg ganska fort att det inte var någon idé att stressa ut då termometern visade -26°C kaxiga grader. Dock var det ju varmare ju högre upp på fjället vi kom men kylan nere vid dalstationen var faktisk hemsk! Jag är vanligtvis inte någon som lider av kyla, men när vi skulle hoppa på VM8-liften var till och med min näsa vit.

Värmde upp oss med en lunch på Hummelstugan och när solen började dala åkte vi hem, satte på Vinterstudion och bara mös. Lagom till middagstid åkte vi in till Åre där Hans var auktionsförättare för Svenska Skidförbundets Alla-på-Snö-projekt hos Hanssons. Fanns så mycket fint att ropa hem! Och för en bra sak dessutom! Sen avslutade vi kvällen på Åre Granen med makalöst god mat och dricka. Igår började vi dagen i lugnt mak och tog sedan en skidtur i Björnen innan systrarna Kallur checkade ut och började rulla söderut efter, enligt mig, en MAGISK helg! 😍

Nu tar jag snart sats mot jul!

Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *