Close

16 november, 2018

Nästa äventyr?

Alltså så häftigt när jag i veckan la ut vilket som ska bli vårt nästa äventyr! Så otroligt många bra idéer kom in. Alltifrån Vasaloppet till VasaTrippeln till en Svensk Klassisker, IronMan, SwimRun och massa andra roliga lopp. Eller lopp och lopp, mer utmaningar. Och det är ju det vi är pepp på. Utmaningar! Själva tävlandet är vi ju på ett sätt klara med. Nu handlar det mer om att hitta utmaningar som gör att träningen känns lite roligare, lite mer meningsfull samtidigt som själva målet i sig ska vara en upplevelse också.

Det finns så många mer äventyr och utmaningar än vad jag någonsin kunde drömma om. Och vissa attraherar mer än andra. Helt klart. En IronMan har alltid varit lite lockande, men tyvärr kan vi ju inte köra det ihop, utan det är mer en one man show. Och vi vill ju göra något tillsammans.

Vasaloppet är också lite väl nära det vi satsat mot de senaste åren, jag vet inte om det blir särskilt kul. Kanske mer prestationskrävande och då försvinner lite av charmen. Men vi ska aldrig säga aldrig! Samma med typ Kungsledenrennet, samtidigt som det blir lite mer annorlunda då det är ett uttalat duo-lopp. Nordenskioldsloppet är ju en utmaning utan dess like. Det loppet kräver dock enorm förberedelse, frågan är vad vi hinner med.

För grejen med det hela är ju att vi definitivt inte tänker göra en ny elitsatsning där träningen går ut över allt annat i livet. Nej. Den här ”satsningen” ska mer handla om något att se fram emot, något vi kan genomför oavsett vad vi har för andra projekt som vi driver med. För vi har många bollar i luften just nu. Många spännande bollar och mycket händer, så vi vill ju inte att detta ska ta över helt.

Ska fortsätta spåna och fundera lite… Kanske dyker det upp fler spännande idéer. En sak är i alla fall säker – en ny utmaning efter New York Maraton vill vi i alla fall ha! 🤩

So long,

Anna

2 Comments on “Nästa äventyr?

Elina
18 november, 2018 at 16:46

Swimrun helt klart! Underbar träning och tävlingsform.. Ni kommer älskar det, jag är helt fast. Tänk att springa runt lite i skogen/ön, hoppa i vattnet och simma lite, komma upp på land, springa lite, sen hoppa ner i vattnet igen. Gah galet vad man känner sig nära naturen!!

Svara
Gunilla Samuelsson
4 januari, 2019 at 15:10

Ja,men denna utmaning vore väl passande! ? SELLARONDA SKIMARATHON!

Start o mål i Corvara och vi lovar att vara där o heja på Er! Den tycker vi är fräck!

Med vänlig hälsning från Gunilla )Kennet Jönssons fru, Ann-Sofies släkting(o Gunnar Samuelsson i Särö.

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *