Close

9 november, 2018

Hemmapepp!

Två dagar hemma med snitt 10h sömn per natt gör att jag idag i alla fall kan kalla mig lite människa. Knoppen har inte riktigt varit med på noterna, hur kan det vara så mycket värre med jetlag åt detta håll? Älskar ju att vakna tidigt så som man gör när man reser västerut, men hemåt/österut är ju så mycket värre. Hatar att inte känna mig fräsch på morgonkvisten! Kvällstrött är jag ju jämt ändå. Haha!

Igår hade vi finbesök på butiken av självaste Carola som var här för att uppträda på Guldgalan. Himla häftigt att få träffa någon man följt sedan man var barn. Minns att jag sa till mamma någon gång när jag var barn typ ”mamma, varför kan inte Carola vara min mamma..?”. Så här i efterhand kan ju inte det ha varit superkul att höra för stackars mamma. Åh.

Känns så himla skönt att få en helg hemma nu, första på jag vet inte hur länge. Preppat med helgbukett och kompishäng. Och i morgon ska jag göra vår entré lite höstfin!

Sitter just nu hos Emil och han kollegor på hans superfina kontor i den gamla banken i Östersund. Så härlig miljö att sitta i. Precis svept kaffen, fixat med lite kort och fick av någon anledning även hjälpa till med fredagsstädningen här. Inte lika kul, men vad gör man inte för lite extra häng med maken liksom? Så sjukt peppad på att vara hemmavid nu så ni anar inte!

Ha en skön helg nu!

Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *