Close

5 november, 2018

After Run.

Vi gjorde inte många knop efter målgång igår. Spelade in det sista inför sista avsnittet av Sverige Springer och en pod och sen fastnade vi på rummet till Andreas och Anneli som är folket bakom både programmet och podden. Så när de frågade om vi ville haka på dem och kidsen på middag sa vi ja men med två krav – kortast möjliga avstånd OCH pizza!

Sagt och gjort. Klädde på oss och traskade bort till närmaste italienare och det visade sig vara en full pott! Vilka goda pizzor! Jag åt en med svamp och getost och Emil en med kyckling och BBQ-sås. Och så klart ett glas vin för mig och en öl för Emil för att fira dagens bravader. Men jag kan ärligt säga att pizzan innebar mer firande-känsla än ölen för himmel vad hungrig jag var!

Sen traskade vi förbi närmaste kiosk, köpte chips, godis, choklad och vatten och traskade hem. La oss i sängen och reste oss enbart för att borsta tänderna vid tio och somnade rätt ovaggade om man säger så! Men med det BREDASTE smilet och lyckokänsla i kroppen som knappt går att beskriva! 😍

Nu ska vi käka frulle å njuta av en sista heldag i The Big Apple!

So long,

Anna

Byxor / Kappa / Tröja / Mössa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *