Close

3 november, 2018

When in New York.

Inlägget innehåller ad-links.

New York har bjudit på uppemot 20 grader varmt och min packning med mössa, sjal och ullkappa har känts mer än överflödig. Men att klaga på att få gå med bara ben, det gör man bara inte!

Njöt av att få lufta benen och traska på för arr upptäcka nya delar av staden. I varje gatuhörn. Och dessutom är det något med den här staden att jag med jämna mellanrum blir helt förvirrad åt vilket håll vi ska. Och vanligtvis har jag VERKLIGEN koll!

Underbart att vara här är dock ett som är säkert. Även om allt har en liten (kanske inte alltid så liten…) gloria av nervositet och anspänning! 😍

So long!

Anna

Alla kläder från Tintinstyle.se

Kjol / stickad tröja / tröja med påfågelarm / sneakers / Rosa sneakers från Adidas.

One Comment on “When in New York.

Sandra Peterson
5 februari, 2019 at 22:57

Hej Anna!!
Nu har jag letat på varenda webbsida efter din fantastiska tröja med påfågelärmar. O till min stor besvikelse så kan jag inte hitta den… om ni får in den till Tintinstyle igen eller om du bara är trött på tröjan och vill sälja den så måste🙏 du höra av så att jag kan få köpa den😍 🦚
Grattis till en bra mara och det är så härligt att få följa dig i sociala medier och inte minst på tv. Love Sandra

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *