Close

3 november, 2018

Excited. And terrified!

… var vad jag svarade när tjejen i kassan på maraton-expot frågade hur det kändes inför maratonpremiären. För exakt så är det som det känns!

Excited. And terrified!

Samtidigt som jag längtar så det pirrar i magen så är jag skräckslagen inför utmaningen. Längden på distansen. Tempot vi ska hålla. Underlaget. Energinivåerna. Allt är så nytt och det skrämmer ju så klar. Men ändå är den övervägande känslan ren och skär glädje inför utmaningen som startar om exakt 24 (!) timmar.

I morse var vi ute och joggade tillsammans med SpringTime gänget, körde några stegringslopp och kikade på banans sista 3km… Hann även med att spana in The Pond (Jackie Kennedys var det visst va?) och se alla andra laddade löpare!

Idag ska jag hålla nere antalet steg (wish me luck i en stad som New York..) och äta ofta men lite mindre portioner. Dricka juice, äta bars och torkad frukt utöver måltiderna.

Och vi ska också träffa KIKKAN! Som jag längtat att få träffa henne igen! Och även Liz och några andra ur det amerikanska laget. Så dagen kommer nog gå (skrämmande) fort!

Nu – ta sikte mot Time Square för lite inspelning av Sverige Springer (missa inte dagens avsnitt kl 17.30 på sjuan eller titta direkt via Tv4-play) och sen lunch med amerikanskorna, inhandling av morgondagens frukost (GRÖT!) och drömmen vore att hitta ett massagestols… Men vi är nog inte ensamma om den drömma just denna helg i New York!

So long,

Anna

3 Comments on “Excited. And terrified!

Göran Åhlén
6 november, 2018 at 16:12

Kör hårt det där klarar ni av bra!

Svara
Göran Åhlén
6 november, 2018 at 16:14

Kör hårt det där klarar ni av bra ni är ju proffs tränade!

Svara
Göran Åhlén
6 november, 2018 at 16:15

Två turturduvor klarar det galant.

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *