Close

1 november, 2018

Förstagångsresenär?!

Förr var vi ju var och varannan vecka via Arlanda. Man visste exakt var man skulle gå för att stoppa i sig energi, vilka de senaste böckerna på PocketShop var och vilket magasin man skulle köpa. Idag när jag klev in på utrikesterminalen kände jag mig lite förvirrad och gick åt alla olika håll för att leta det ena, det andra och det tredje. Till slut hamnade jag i alla fall på lounge med en kaffe Joe&Juice, frallor från ett bageri, två böcker från PocketShop och en korsordstidning från något annat ställe.

Min vision om att resa lätt skiter sig alltid i sista sekund. Handbagaget väger minst lika mycket som väskan jag checkade in och jag fyller ryggsäcken till bredden. Packar matsäck i en påse och får bära ytterkläder i handen. Hallå?! Hur tänker jag liksom. Men det är jag i ett nötskal. Och sen blir jag så där lagom stressad i säkerhetskontrollen när alla lager kläder ska av, datorn ur väskan, nececären ska visas och allt ska gå fort. När dessutom Emil smiter igenom smidigt som få, utan tillstymmelse till besvär av att plocka i eller ur grejer ur ryggan. Kvar står jag och pular och trycker ned grejer med mössan på svaj. Ja, ni ser ju själva bilden framför er gissar jag. 🤷🏽‍♀️ Förstagångsresenär skriker det om mig. Så långt från sanningen man kan komma men jag lyckas ändå med konststycket att se ut som det. Typsikt.

Jaja, nu är vi snart redo för att gå om bord på planet. Matsäcken är med. Vattenflaskan fylld. Kaffet urdrucket och mailen svarade på. Jag är redo för NEW YORK & MARATONPREMIÄR!! Woohooo!

So long,

Anna

4 Comments on “Förstagångsresenär?!

Göran
1 november, 2018 at 12:14

Lycka till! Hoppas det går bra för er båda!

Svara
Em
1 november, 2018 at 12:39

Stort lycka till till er båda. Kommer gå galant.
”Lätt som en fjäder, lätt som en fjäder, lätt som en fjäder……..”

Svara
pilla
1 november, 2018 at 20:46

Stort lycka till i USA!

Svara
Yvonne i Orsa
9 november, 2018 at 19:30

Skönt för er att komma hem.

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *