Close

4 juli, 2018

Så kul att så många vill vara med!

Vad roligt att så många vill komma och hänga med oss på årets a&e summercamp! Vi håller just nu på att gå igenom alla anmälningar men alla som fått bekräftelse via mail ska vara med, har ni inte fått det, så hojta till! Hann ni inte anmäla er, håll utkik, vi jobbar för fullt för att få till några till platser. Så har ni klubbkompisar eller vänner som ni vet vill vara med men inte hann anmäla i måndags, förvarna dem att vi försöker få till några till platser! Återkommer om det inom det absolut närmaste, eller som man säger på engelska – asap!!😁

Vi återkommer med mer information lite närmare. Alla utskick kommer ske per mail, så glömde ni ange mailadress, skriv i kommentarerna eller maila via kontaktformuläret.

Anna & Emil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *