Close

19 juni, 2018

Mellanlandning.

Herregud vad bloggen har blivit åsidosatt. Men så är det ju emellanåt. Har en lång lång lista på massa roliga saker jag vill skriva om, berätta om, tipsa och massa bilder, så det blir bättring. Jag lovar!

Igår kväll kom vi hem efter tre m a k a l ö s a  veckor on the road. Men det vill jag ägna ett par inlägg åt, inget vi ska förhasta igenom. Men om jag ska vara ärlig, så var faktiskt inte tanken att vår lilla roadtrip efter bröllopet skulle bli en bröllopsresa. Den hade vi tänkt spara tills i vår. Åka till nått klassiskt ställe som Maldiverna eller Sydafrika eller liknande. Nu kände vi mest att vi bara behövde komma iväg en sväng, landa efter en helt sjukt intensiv vår där allt allt allt har hänt samtidigt. Men när vi väl var iväg kände vi att jo, det är nog en bröllopsresa det här ändå. Vi får se om det blir någon mer trip till våren, det kan det ju bli oavsett om detta var vår bröllopsresa eller ej!

Hade tänkt skriva – men nu blir vi hemma ett tag. Men insåg samtidigt som jag skrev det att det inte är riktigt sant. Eller faktiskt inte sant alls. I morgon vid fyra flyger vi ned mot Stockholm, sedan via Köpenhamn till Peking. Och från Peking vidare in till Inre Mongoliet. Japp. Så kan det gå. Det blev hela 33h hemma denna gång… Men EFTER denna trip blir det mer tid hemma. Lite dagstrippar hit och dit för att träffa vänner och tävla lite, men basen kommer vara här. Hemma. I huset på Frösön. Och det känns himla skönt! Jag känner att jag behöver landa lite nu.

Vad vi ska göra i Inre Mongoliet måste jag återkomma om. För helt ärligt vet jag inte riktigt vad jag ska dit och göra. Jag vet att jag ska packa skidor och stavar och kläder för uppemot +40°C varmt. Och mat. För tydligen ska maten vara allt annat än ätbar, så jag har maxat med bars av alla olika slag, nötter och riskakor. Lätta grejer för att ha lätt bagage, men bra energi.

Jacka. Klänning. Ryggsäck.

Hann förbi en sväng på butiken i dag, vi satt och spånade inför alla spännande projekt som är på g, och sen hann vi sätta oss ned tillsammans med Sanna PH och Mats L som ska planera summercampen. För vi kör summercamp i år igen, här på Frösön! 15-17 augusti. Mer info kommer INOM KORT. Typ innan midsommar. Läs mer om det här.

Nu ska jag hänga den sista tvätten, sätta in de betalade räkningarna i pärmen och sedan ta en promenad. Mitt nya liv i ett nötskal (när man har pollenallergi så man inte kan träna…).

So long,

Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *