Close

13 maj, 2018

Summercamp 2018

Efter en hel del funderande och spånande har vi nu bestämt oss för att köra en

a&e summercamp i augusti.

Så boka in vecka 33 (15-17 aug) i er kalender, så återkommer vi med mer info om anmälan och liknande. Platsen blir Frösö Park i Östersund, bara några kilometer från där vi bor och med allt det vi behöver runt knuten. Summercampen är för ALLA, längdskidåkare, skidskyttar eller bara dig som är nyfiken på lite nya träningssätt, att prova rullskidor eller springa i myr. Vi utlovar en massa skoj, för det är det som det handlar om – att ha skoj! Att utmana, ha roligt & träffa nya vänner!

Du som är född mellan 2002-2007 är välkommen, du behöver inte ha någon klubbtillhörighet och har du inte utrustning för rullskidor, hjälper vi dig så du får låna. Vilka som blir ledare under dagarna är inte klart ännu, det ber vi att få återkomma om och lika så när anmälan öppnar. Först till kvarn gäller!

Hoppas vi ses på Frösön i augusti, tills dess – ha en skön sommar!

Anna & Emil

3 Comments on “Summercamp 2018

Johan Bromée
13 maj, 2018 at 20:01

Härligt! Har en halvfigur här som gärna vill va med!

Svara
Helen
14 maj, 2018 at 09:42

Ååå kan ni inte ordna ett för oss som är födda lite tidigare, sisådär 15 år innan det där 😉

Svara
M
22 maj, 2018 at 18:42

En liten fundering, nu när lagt landslagskarriärerna på hyllan så blir jag ju nyfiken på varför ni verkar fortsätta att träna på lika mycket som förut?

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *