Close

14 april, 2018

… och kanske inte direkt sommarfeeling.

Samtidigt som vi har njutit av vårsolen och värmen den här FÖRSTA veckan hemma på hela vintern, har vi också tagit tag i snön. På riktigt känns det verkligen som om vi måste hjälpa på snösmältningen genom att skotta om vi vill kunna sitta där ute och njuta före midsommar. Jag har aldrig varit med om att vi har haft så mycket snö på gården och definitivt inte på altanen.

Tror det kallas alternativ träning. Haha! Men helt ärligt – jag älskar att skotta! Ska nog dock inte säga det alltför mycket till alla som varit hemma hela den här vintern och tvingats skotta varje dag, då tror jag inte att jag hade tyckte det varit lika roligt… 🙂 Dock tror jag nästan att jag givit upp att försöka skotta fram poolen (ja, alltså den är under högen med snö på sista bilden), eller så får det bli dagens mission!

I morgon far vi till Bruksvallarna och är utmanare i Knallcrossen – det ska bli riktigt skoj! Nu ska vi försöka ta tag i den här lördagen – första hemma sen ja, oktober? 🙂

Annapanna

One Comment on “… och kanske inte direkt sommarfeeling.

pilla
14 april, 2018 at 13:30

Gillar faktiskt också att skotta, fast då jag bor i lgh nu har jag inget att skotta.

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *