Close

10 mars, 2018

Jag mår bra!

Tack. Tack. Från hela mitt skidälskande hjärta till er alla. Era ord. Er pepp och er kärlek. Tänk om vi bara kunde sprida sån kärlek på hela nätet, alla behöver det peppen emellanåt. Så tack tack TACK!!

Nu har det gått nästan 2 veckor sedan jag kom hem och livet har återgått till det normala. Så normalt det kan bli när jag inte tränar för fullt, men i övrigt är ju livet sig likt. Precis som det varit efter alla mästerskap, oavsett om det gått bra eller mindre bra.

Jag mår ju bra! Och det har jag gjort hela tiden, men det är ju vara det där att man kan känna sig så låg när det går emot, men i grund och botten mår jag ju bra. Det gör jag ju mest jämt. Jag är en rätt lycklig person. Men ibland blir jag lite låg. Och det var jag direkt efter OS, och då skrev jag hela min summering av det hela äventyret.

Och jag var mitt uppe i alla känslor. Känslorna var ”all over the place” som Prins Daniel sa. Det är väldigt befriande att skriva då, allt kommer ur mig och jag får lufta alla tankar och får faktiskt också gå vidare. Ta sikte på nya utmaningar. Det är lätt att man kan se mig (eller andra som får kämpa inom idrotten) som offer. Att det liksom är synd om oss. Till viss del är det väl kanske det, ibland, men samtidigt måste man ju ha lite perspektiv. Vi är FRISKA, KRYA och faktiskt rätt starka, både mentalt och fysiskt. Vi har bara haft en ”bump in the road” som man måste ta sig över.

Och jag har tagit mig över det, tagit nya tag och försöker lyssna på min kropp och har faktiskt börjat träna. Siktet är inställt på Falun till helgen, men fram till dess måste jag fortsätta vara lite försiktig.

Så idag ska jag hänga i backarna i Åre för att hjälpa Hans Olsson att få underlaget bra inför världscupfinalen här nästa helg. Maria och jag fixat mat ur Pom&Floraskokbok, bjöd killarna på Birchermüsli med bovetecrunch och ägg&avokadomacka. Och just nu sippar vi på go’kaffen och laddar för att hasa oss ner i backarna för att få med oss så mycket snö som möjligt. Underbar uppgift för en härlig helg! Hoppas ni också får det! Och sen måste jag ju skriva och berätta om besöker på Fäviken häromdagen med min fina Sanna. Wow. Ni som vet vad Fäviken är förstår ju.

So long,

Anna