Close

22 november, 2017

Mot Ruka!

Sitter på planet på väg mot finska Ruka efter fina och lugna dagar här i Gällivare efter helgens tävlingar. Jag har tränat lite men vilat mest, umgåtts med tjejerna i laget. Fikat, löst korsord och tittat på serier. Analyserat helgens tävlingar tillsammans och gåt igenom teknik. Fått till ett bra pass där jag fick väcka igång kroppen lite från dvalan som det ju fort hamnar i när jag drastiskt trappar ned träningen. Vi körde klassiska fartlekar – dvs tröck på och sträckte ut i vissa partier, och körde lite spurtträning.

Snön har i princip fallit konstant sedan tävlingarna avslutades och Gällivare är nu en riktig vinterdröm! Jag hoppas Ruka bjuder på detsamma.

Resan är kort, bara 40 likheter och sedan är vi på plats på årets första världscup och sen är vi igång på riktigt! Roligt och spännande! En minitour väntar med klassisk sprint på fredag, 10 km klassiskt med individuell start på lördag och 10 km skejt med jaktstart på söndag.

Nu ska vi lyfta, så jag hinner inte skriva mer. Lyssna på radiosporten ikväll – uppsnacket inför säsongen och där jag och Ida I gjorde en längre intervju igår. 🙂

So long,

anna

4 Comments on “Mot Ruka!

Lars-Owe Larsson
22 november, 2017 at 14:49

Men Emil då han är väl hemma och slöar😀

Svara
Peter
22 november, 2017 at 18:19

Han skulle ju hem o träna…

Svara
Lennart L
22 november, 2017 at 17:27

Jag håller tummarna för både dig och de andra tjejerna i laget. Kör du alla 3 disciplinerna? Blir spännande att se hur de norska tjejerna står sig.

Svara
Lena
22 november, 2017 at 20:27

Lycka till i helgen!👍

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *