Close

29 oktober, 2017

Först frosten..

I morse när jag vaknade upp hemma var det helt frostigt på gräsmattan utanför fönstret och när jag skulle åka in till stan med grannen fick vi lov att sätta igång dieselvärmaren (vi har garage men sedan Emil senaste bilinköp så har en av bilarna fått lov att åka ut..). Då vet man att vintern närmar sig alltså!

I morgon har vi det årliga Skidforumet i Stockholm, ska hoppa på flyget om en timme och det är också ett säkert tecken på att säsongen är nära. Det blir en fullspäckad dag med fotning, intervjuer och sponsoruppdrag. Redan kl 07.15 har vi första grejen, så det känns rätt lyxigt att vi ”tjänade” en timme i natt, så man inte kommer vara helt sömn-slö när dagen drar igång.

Har haft en lugn helg hemma, så det ska bli kul att komma ner till Stockholm, hinna ta en middag tillsammans med Emil och sedan all in på ”jobb” i morgon innan jag kör ett träningspass med en samarbetspartner innan middagen i morgon och sedan hem i morgon kväll. Sen återstår årets sista ”riktiga vecka” hemma innan det drar igång. Om en vecka åker vi på årets sista läger. Vart är inte bestämt än – Kiruna, Idre eller Vålådalen är alternativen men det hänger lite på hur snöläget ser ut mot slutet av veckan. Bara tre veckor kvar till säsongspremiären och nära 100 dagar kvar till OS drar igång. Så otroligt fort det går!!

Och jag gissar att fler frost-mornar kommer komma, har pass inne på Vintersportcentrum inplanerade till veckan och dessutom har vi ju rullskidbandet här hemma som jag kan åka på och jag tror att man faktiskt kan åka skidor på den sparade snön på ÖSK nu. Så trots hala vägar kommer vi få till bra träning i veckan, annars kan det ju vara svårt så här års!

… och kom ihåg – är ni peppade på att få lite träningsinspiration inför hösten och vintern kan ni fortfarande köpa vår kurs till 20% rabatt med koden annaoemil-20 till och med midnatt.

So long,

Anna

One Comment on “Först frosten..

xxx
1 november, 2017 at 19:19

Kommer ni återuppta eran podcast?

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *