Close

13 augusti, 2017

Gulnande löv.

Tittade ut från sovrumsfönstret i morse och såg att löven börjar sakta skifta färg. Gräsmattorna som bara för någon vecka sedan var grönare än grönast tackvare allt regn i sommar börjar gulna och kvällarna blir allt mörkare. Lägerhösten är igång och i fredags kom vi hem från första lägret för hösten och från och med nu har vi läger nästan tionde dag, dvs tio dagar läger, tio dagar hemma. Och redan igår, efter mindre än ett dygn hemma, börjar jag längta tills nästa läger. Så var det inte för något år sedan, men plötsligt har liksom suget efter att träna med tjejerna, utmanas och glädjas och bara vara, kommit tillbaka starkare än någonsin och det känns så himla härligt och häftigt när en sådan spännande säsong väntar. En OS-säsong!

Lägret i Åre-Vålådalen flöt på bra, vi tränade på rejält men samtidigt klokt. Många timmar men samtidigt bra med kvalitet. Långa löpturer över fjällen och hårda intervallpass där emellan. Att Liz och Kikkan hängde på i år gjorde ju inte saken sämre, och mot slutet av lägret kändes det som om de också var en del i det svenska laget. Kanske hjälptes det lite av att deras tränare Matt också var med, han och OMI blev ett dream team med olika erfarenheter från olika länder och ett par nya tränar-ögon är aldrig fel när vi jobbar med alla olika detaljer.

Nu njuter jag dock av en vilodag hemma. Har huset för mig själv under någon timme då Emil är ute och tränar. Friidrott på tv och en god frukost i magen. I eftermiddag ska vi försöka hinna träffa lite vänner och fika och i morgon blir det en ”jobb-dag” i Stockholm. Dagarna går fort, men jag älskar det.

Insåg att jag inte har skrivit något här på över en månad, så jag hade missat frågor och kommentarer från er, svarar i ett senare inlägg. När de sociala medierna finns, blir det ofta att jag glömmer bloggen. Jag postar ju ett par bilder (med texter) per vecka på instagram (@annahaag) så det blir liksom inte alltid av att jag kommer in här och skriver. Men varje gång jag gör det inser jag hur härligt det är att då skriva av sig lite! 🙂

… och hösten kommer närmare, och jag gillar det! Några veckor till med riktigt hård träning, sen lite nedtrappning, mer tid för återhämtning och tända ljus. Jag gillar det!

Ha en fin söndag, så hörs vi snart igen!

Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *