Close

25 maj, 2017

Sommaren är lite långsam..

Står och ska strax ut på dagens andra pass, en skön återhämtande löptur tillsammans med Emil och ikväll väntar en go’midda (var och handlade på stans lilla saluhall och kom som vanligt hem med mycket mer än vad jag hade tänkt). Hade helt missat att det var en röd dag idag, sånt finns ju inte i vår kalender på samma sätt som någon som har ett vanligt jobb. Vi har mer träningsdag eller vilodag, och idag är det det förstnämnda. Men eftersom jag brände av ett intervallpass i morse som jag grämt mig lite för (visste att det skulle bli jobbigt och det var än mer utmanade än jag trodde…) så känns det lägligt att ta en riktigt go’midda idag. Hoppas hinna se Ebba von Sydows dokumentär om vår Kronprinsessa och sen en film, det vore verkligen att toppa denna dag!


Drog precis i mig en smoothie (som jag uttalar smotti, men så heter det tydligen inte), ska nog ge er receptet sen om ni vill, perfekt att ha on-the-go när tiden är lite knapp men man ändå behöver lite energi.

Hade hoppats få eftermiddagens pass i härlig försommar sol, men våren har varit lite lurig i Jämtland i år. Några dagar har varit så där magiska att man glömmer bort hur kasst vädret faktiskt kan vara den här tiden på året, men när dessa dagar väl dyker upp inser man att ja, vi bor så nära fjällvärlden man kan. Nordvästan vind och regn. Då blir det kallt. Har tagit shortsen ett par pass, men än är det inte läge att ta dem varje pass, som jag längtar efter det! Ändå njuter jag mer och mer av att ha det jobb  jag har, att jag har möjlighet att vara ute så mycket, även om vädret inte är det bästa jämt. För himmel vad trött jag blir om jag är inne en hel dag, jag funkar inte då. Så rätt lyxigt att faktiskt få sin dos med den friska luften varje dag.


Från i lördags kväll när det faktiskt var en sån där härligt magisk kväll, även om det bara var 13 grader till slut.. 😊

Nope, nu är det dags att byta om. Ska få med mig Emil som ligger i soffan och tittar på både tv och mobil (multitasking eller hur var det nu, kunde män fixa det..? 😉). Sen ska jag bara njuta av att snöra på mig skorna och springa. Som jag saknar löpningen man kan få under barmarksåret, att springa på vintern är härligt men ingenting går upp mot löpning i skog och mark, så är det bara!

So long,

Anna

3 Comments on “Sommaren är lite långsam..

Jonny Persson
26 maj, 2017 at 13:48

världens bästa Anna..

Svara
Jan Gunnarsson
29 maj, 2017 at 14:11

Hejsan Är nyfiken på allt om intervaller under barmarkssäsongen. Vad kör ni? Löpning, cykel, rullisar, skejt, klassiskt och korta eller långa intervaller. Skriv gärna några rader i bloggen om de och gärna om ni kör olika du och Emil.
Mvh Jan Gunnarsson

Svara
Göran
2 juni, 2017 at 12:26

Hoppas du hade en fin födelsedag! Grattis i efterskott!

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *