Close

4 maj, 2017

Från vinter till sommar.

Igår var vi ned och vände i Stockholm över dagen. Gick upp vid sex, inne på T-centralen vid halv nio och på första mötet klockan nio. Tänk vad fantastiskt det är, vi kan ju liksom konkurrera med restid från förorterna trots att vi bor en bra bit upp i norr. Och sånt älskar jag!

Vi kom ju hem från Sthlms-trippen i måndags vid lunch, i tisdags var vi i Åre och fick vara med om en fantastisk skidtur innan vi åkte hem efter lunch och tränade dagens andra pass hemma. Och igår ner till Sthlm över dagen. Men temperaturen som Sthlm bjöd på igår, den var vi inte ens nära i helgen. På bara ett dygn hade gräsmattorna blivit gröna där nere, solen värme så att jag nästintill tränade i sporttoppen (hade dock långa tights på mig..) Det kallar jag sommar! Ja, i alla fall Jämtlands sommar. Och idag hade nästan Östersund fått den värmen också. Makalöst härligt alltså!


Men oavsett – hur makalöst härligt är det inte att ha möjligheten att ena dagen vara i storstaden och besöka restauranger och fik, springa bland alla människor runt Djurgården bland bristande knoppar på träden och dagen efter glida fram på skaren på fjället med vänner och sen, som idag, springa ut med en helt blank sjö hemifrån. Från sommar till vinter till vår. Jag fullkomligt älskar alla dessa årstider! Alla växlingar!

Och hörni – kul med all feedback om #frullelover. Jag tycker vi kör mer på det temat fram över, tips & idéer var tror ni?

Nu ska jag fortsätta slöa framför tvn och njuta av att vara hemma. 

So long,

Anna 

4 Comments on “Från vinter till sommar.

Ann-Britt Hellborg
5 maj, 2017 at 08:16

Ja visst är det härligt med dessa växlingar av årstider under ett och samma dygn dessutom.

Svara
Kjell
5 maj, 2017 at 19:56

I söndags var det höst i Auckland, idag vår i Kungsbacka. Från höst till vår utan vinter
Inget för Annaoemil!

Svara
Agnes
5 maj, 2017 at 21:43

Kommer ni släppa något nytt poddavsnitt snart? 🙂

Svara
Maja
8 maj, 2017 at 21:48

Det är ju inte bara härligt att kunna vara i Stockholm ena dagen ch Jämtland ena dagen, det innebär ju en del negativa konsekvenser också – klimatförändringar (jag antar att du flög). . Du som är en förebild för så många borde kanske uttrycka dig lite mer nyanserat. Kämpa på med träningen och lycka till i vinter!

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *