Close

21 april, 2017

Tar dagen som den kommer.

Det verkar som om jag tog semester ett par dagar härifrån! Och ja, det kan man verkligen säga att jag gjorde. Fri från sociala medier, från tv, från tidningar, ja fri från allt faktiskt. Lät huvudet vara och njöt av att vara omgiven av familjen i ett par dagar över påsk.

Tycker nog faktiskt att påsk är den härligaste högtiden, då den är absolut kravfri med enda fokus (i alla fall när vi är i stugan) är att komma ut minst en gång per dag på skidorna (med den obligatoriska fikapausen) och sen mat. Mat, mat, mat. Mat i massor!

Det måste ju vara den bästa av världar, eller?! Jag fullkomligt älskar det i alla fall!

Nu är vi dock tillbaka i Jämtland, även om vi bara var hemma en natt innan vi drog till vännerna i Åre för några dagar med (återigen) god mat och skafferibyggnationer, men framför allt underbart häng! Det är nog det bästa med den här perioden på året, att man lite kan göra vad man känner för. Vill vi dra iväg till vänner en dag, hoppa träningen och bara vara, ja då kan man göra det. Det här är ju den enda tiden på året som vi faktiskt är planeringsfria, dvs utan en daglig plan för träningen. Tränar gör vi ju mest hela tiden ändå, men vi gör det lite som vi vill. Vi är fria att göra det vi själva känner för, så då passade det perfekt med några dagar i Åre med fokus på helt andra saker än träning och skidåkning.


Så även om det inte blev någon tripp till värmen i vår lediga period i år, så har ändå de sista veckorna givit mig återhämtning och chans till lite tid att bara vara. Och det är så viktigt!

På söndag avslutas träningsåret 2016/2017 och på måndag börjar det nya året men jag låter även nästa vecka vara en period för återhämtning och drar igång rejält först om 10 dagar, den 1 maj. Tills dess ska jag bara njuta av att leva lite Svensson-liv, fast utan rutiner.. 🙂 Är sugen på att haka på något pass på gymmet eller köra lite crossfit. Eller bara ta en lugn löptur. Eller ligga kvar i soffan. Beror lite på vädret. Oavsett har jag börjat ladda upp med lite nya recept som jag ska pröva mig på. Idag blir det denna till middag… Köpte med mig lite olivbröd från Åre Bageri och ska försöka fundera ut en god efterrätt, lutar åt något åt det här hållet. Wish me luck! 🙂

… och jag fortsätter tar dagarna som de kommer!

So long,

Anna

 

One Comment on “Tar dagen som den kommer.

Mari
26 april, 2017 at 15:20

Så härligt för er 🙂

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *