Close

23 mars, 2017

På väg norrut.

Tog ett pitstop här på Waynes i Östersund innan jag börjar rulla norrut mot årets sista riktiga tävling – SM i Umeå. En date med herr Jönsson som blir hemma för vidare undersökningar av fotleden. Han klagar dock inte, en helg hemma utan mig innebär fri tid för tv-spel, Discovery Channel och obegränsad tid i grannes garage med det senaste projektet (fråga mig inte exakt vad de gör, för ena gången är det en VW bubbla, sen en MC..). Så han vilar foten och huvudet på bästa sätt så vi kan njuta av vårskidåkningen så småning om!

Passade på att prova deras supercino. Favoriten blev kakao/hampa! Har ni provat?

Men faktiskt så bjuder Östersund på riktigt fina förhållanden än. Jag åkte i stort sett alla spår i morse, och det var nästintill räls. Underbart fint och jag fick bota jetlaggen och börja förbereda kroppen inför två tremilar i rad i helgen.

I sätet bredvid mig på vägen upp finns torkade aprikoser, bars, bananer, juice. Och en take away cappuccino från ovannämnda ställe. Så jag ska nog klara köra de 36 milen utan problem. Kör igång några poddar. I listan just nu är det Säker Stil och Maratonpodden. Och angående vår pod – vi skäms men vi lovar – fler avsnitt kommer! 

Nu ska jag nog börja rulla uppåt.

So long,

Anna 

5 Comments on “På väg norrut.

Ann-Britt Hellborg
23 mars, 2017 at 16:12

Härligt! Lycka till i Umeå! ☀👍🎿

Svara
John
23 mars, 2017 at 17:12

Kjøre forsiktig og god tur i bilen til Umeå Anna! Lykke til i SM 🙂

Sendes forresten begge løpene på tv i helgen?

Svara
Carl-Eric Backlund
23 mars, 2017 at 17:46

Ni är ett skönt par du och Emil! Lycka till i fortsättningen!

Svara
Brigitti Åström
23 mars, 2017 at 19:26

Lycka till i Umeå!😊

Svara
Britta
24 mars, 2017 at 23:47

Önskar vi får se nått från Sm-et!

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *