Close

21 mars, 2017

Hemma.

Kom precis innanför dörren. Kylskåpets innehåll var inget att skryta om samtidigt som hungern och jetlagen var en otroligt dålig kombo för att ta sig till butiken. En äggröra, bröd, lite sallad och marmelad och en stor kanna te fick det bli. Tvn på i bakgrunden. Tända ljus. Färska blommor (alltså våra grannar är de bästa!). Och i skafferiet låg en chokladkaka det stod Anna på. Så var det bara.

Nu sitter jag här. Jetlaggad men inte lika hungrig. Borde snart försöka gå och sova för att råda bot på dygnsomställningen. Ska bara ta en kopp te till. Landa lite mer hemma. Njuta av att vara hemma. Tänk att en byggnad kan ge sån otroligt trygghet. Sånt lugn! Och trots att jag är känd för min rastlöshet (vill ju rätt ofta vidare, är hemma några dagar innan jag är redo för nästa äventyr) så älskar jag att komma hem! Hem till vårt hus.

Nu njuter jag.

Anna

5 Comments on “Hemma.

Maja
21 mars, 2017 at 21:48

Hej, är i behov av en pulsklocka till rimligt pris som ska tåla vatten. Vad kör ni proffs med/vad rekommenderar du?

Svara
Barbro rost
21 mars, 2017 at 22:04

hur är det med E mil han såg ut att ha ont .

Svara
Barbro Frost
21 mars, 2017 at 22:06

Vi vill veta hur det är med Emil .

Svara
John
21 mars, 2017 at 23:46

Huff jetlag er kjedelige greier, spesielt veien frem i tid. Når jeg var i Canada tok det en 5-6 dager før kroppen kom tilbake i normal døgnmodus.

Velkommen hjem og tusen takk for alle herlige øyeblikk du har gitt oss i sesongen 16/17 Anna! Nå får du kose deg masse og ta en velfortjent ferie før forberedelsene til en ny sesong setter i gang.

Jeg gleder meg masse allerede, selv om det er litt kjedelig å tenke på at det er lenge til vi får se deg igjen i skisporet og som den sprudlende vakre Anna i intervjuer vi er blitt så glade i. Men vi får følge med her på bloggen så lenge, så har man hvertfall litt kontakt. Det positive er jo at det kanskje blir litt flere blogginnlegg nå når sesongen er over og ikke krever all fokus lenger 🙂

Håper alt er bra med Emil!

God kram

Svara
Lisbeth Andersson
22 mars, 2017 at 00:54

Välkommen hem och tack för att jag har njutit av att se er båda i spåren . Hur är det med Emil han mådde ju inte bra själv hörde inte vad dom sa om vad som hände med han ….

. Ha nu en fin och skön sommar…..

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *