Close

16 mars, 2017

Bubblan.

Ni som följt oss ett tag har nog många gånger hört om den. Bubblan. Den man går in i när det gäller. Den som gör att man är här och nu. I stunden. Fokuset är maxat och knappt någonting når in.

I den har jag varit sedan vi reste ner till Seiser Alm innan VM, och där är jag kvar. Jag tänker stanna här säsongen ut. Behålla kraften inom mig, vara i bubblan. Så det händer inte så mycket här på bloggen. Eller i podden. Men vi lovar, vi kommer tillbaka! Vi ska bara (som Alfons Åberg sa) tävla klart den här säsongens världscup. 

I morgon startar den. Den sista helgen, den sista mini-touren, för den här säsongen. Tre tävlingar i ett (sedan snöstormen som varade det första dygnet) vintrigt Quebec.

Så håll ut. Orden och tankarna från de senaste veckorna kommer. VM. Holmenkollen. De få dagarna hemma. Tills dess kan väl ni fundera på vad ni vill veta om de senaste veckorna? Den här säsongen kanske till och med?

För att mota jetlag krävs det en promenad för att finns den godaste cappuccino. En varje-dag syssla här just nu!


Så länge får ni följa oss på Instagram (@annahaag @skidemil) där det kommer glimtar från vad som försiggår! Och i helgen kommer ett nördtips med många personliga tankar..

So long å tack för att ni förstår att vi vill stay in the bubble as long as possible! 😍👊🏻

Anna

5 Comments on “Bubblan.

Pär Hilmer
16 mars, 2017 at 12:13

En fråga.
Har Emil fått tillbaka sin midjeväska som jag hittade i sub media centret på VM när vi städade. Julia Svan skulle återbörda den till Emil sa hon

Svara
Emil Jönsson
16 mars, 2017 at 12:17

Hej Pär!
Jajjamen den kom tillbaka till rätta händer i Oslo efter att Expressen tagit med den dit! Stort tack!!!:)

Svara
Pär Holmer
16 mars, 2017 at 23:39

Hej Emil
Va skönt att väskan kom tillbaks till rätt ägare. Det var synd att jag inte såg att det stod ditt namn på den först den sista dagen på vm. Den hade funnits där sedan dag fyra ungefär.
Lycka till i Canada och hälsa Anna
Mvh
Pär Holmer

Svara
Christoffer
17 mars, 2017 at 10:20

Hade varit festligt om den igensnöade bilen hade varit en WW bubbla. 🙂
Lycka till i helgen.

Svara
Anders
17 mars, 2017 at 10:53

Lycka till nu! När ni kommer hem får ni gärna presentera datum för lägret om det blir i sommar! Några Bålsta killar som väntar och väntar och längtar!

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *