Close

15 februari, 2017

Njuter.

Står på vår balkong, bredvid mig ligger korsord, skrivbok och en deckare. Vattenflaskan står inom räckhåll och i lurarna spelar jag pappas favoriter. Gubbarna som Emil brukar säga. Van Morrison. Gary Moore. Sting. Phil Collins. Musik som får mig att landa i stunden och bara vara. Vaknade precis från mig dagliga powernap. Den som gör att jag orkar få lika bra kvalitet på träningen på eftermiddagen som förmiddagen.

Seiser Alm visar sig från sin absolut finaste sida. Inte ett moln så långt ögat når. Knallhårda spår och nattkallt. Nära 30km uppkörda spår. Så jag har absolut ingenting att klaga på. Jag njuter i fulla drag, hela tiden!

Idag körde jag ett sista fartpass här på höjden innan vi far mot Otepää på fredag morgon. Kroppen var fräsch men det spritter inte i benen. Inte än. Och inte här på höjden. Men det kommer. Så jag fortsätter njuta, ladda med solenergi och pappas musik och ett och annat korsord och några sidor i den där deckaren emellanåt. Skriver några rader i min anteckningsbok. Tar en cappuccino innan eftermiddagspasset och njuter än mer när träningskläderna är på och jag får ut i spåret!

So long,

Anna 

5 Comments on “Njuter.

pilla
15 februari, 2017 at 18:10

Ser verkligen ut som ett helt fantastiskt skidparadis!

Svara
Vasaloppsbettan
15 februari, 2017 at 21:53

Vi Umeåbor var där innan König Ludwig Lauf men då var det disigt o mulet ! Tyvärr !
Bettan&Sverker

Svara
Gunilla Samuelsson
16 februari, 2017 at 18:40

Ha en bra sista kväll i paradiset och lycka till i Otepää!
Kör så det ryker!!
Gunilla S

Svara
Rolle
16 februari, 2017 at 23:06

Njut av livet och dagen, är inte jag en rätt gnällig typ, rätt man att säga, för det gör ni så bra. Vill bara skriva att ni är föredömen för vår ungdom, ja även för oss gnälliga pensionärer ”skrattar”. Man blir glad då man ser er och hör era nästan alltid positiva kommentarer. Livet blir faan så mycket lättare att leva när man är som ni och njuter av varje dag, ser möjligheter i allt och alltid vässar klorna och kommer igen. Härligt, härligt, vad är receptet för att vara som ni: bra o positiva föräldrar så klart men även om man inte haft det så kan man ju inte skylla allt på sin barndom o uppväxt. Man har ju också ett eget ansvar för sitt liv. Er insats för Rädda Barnen är också behjärtansvärd!
So keep on running!!!!

Svara
Kattis
17 februari, 2017 at 00:05

Underbar intervju idag Anna, jag är oxå en sån som tror att livet får mer kvalité om man ser ljuspunkterna och de positiva istället för att gräva ner sig, always stay true 2 yourself😊

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *