Close

11 januari, 2017

Snöfattigt men ack så vackert!

Ja, någon snö är det ju inte att tala om här nere. Trots ner mot -15 under nätterna och under dagarna blir det inte mycket varmare än -4 även om solen värmer. Men det hjälper ju inte snön att komma, speciellt inte när solen gassar från en klarblå himmel och bergen runt omkring har stoppat snön som föll norr om Brenner passet att komma hit.

Men varför klaga när konstsnöslingan som finns här duger mer än väl, fantastiska förhållanden och lagom tuff. Träningen blir gjord, och det är med kvalité. Dessutom erbjuder ju den snöfria terrängen grym fin löpning så träningen blir varierad, och på så sätt än bättre. Så jag njuter trots bristen på snö, kan inte se mig mätt på de vackra vyerna och suger åt mig av solenergin! 😍☀️

So long,

Anna 

One Comment on “Snöfattigt men ack så vackert!

Anna
12 januari, 2017 at 20:24

Instämmer helt med rubriken!
Vi har varit i Toblach sen första december bland annat för att åka längdskidor, och i princip alla dagar har sett ut som på dina bilder. Strålande sol men ingen snö. Men för den skull kan man ju verkligen inte klaga, när vädret är fullkomligt underbart, konstsnöspåren perfekta kilometer efter kilometer och vyerna fantastiska!
Alltid lika roligt att följa vad du skriver, och ditt och Emils positiva sätt smittar verkligen av sig! Lycka till resten av säsongen, och Emil kommer vi och hejar på till helgen.

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *