Close

4 januari, 2017

Trycket på dalskidan…!

Dagen innan nyårsafton passade jag på att göra en grej jag gör allt för sällan. Emil skulle träna och jag var fortfarande lite osäker på hur pigg jag var, så jag tog det säkra för det osäkra och valde en lite lättare (kanske dock en sanning med modifikation) aktivitet – nämligen alpint i backen ovanför stugan!

Åkte ju ett åk med Maria PH innan jul som gav mig en del tips på hur jag skulle sätta svängarna, så jag övade. Så in i bängen. Liften upp, fokus ned för att sätta varenda sväng. Åkte hem för att ta mig en lunch och en powernap innan jag var på’t igen. Denna gång fick jag dock Emil med mig. Och ni kan ju själva gissa hur nöjd Emil blev när han insåg att jag hade ägnat förmiddagen åt att öva. Det slutade med tävling och videofilming som skickades för analys till Umeå där Maria och Hans (Olsson) var för att ge oss en rättvis och ärlig bedömning. Vi har en del kvar att jobba med om man säger så ….

Men sjukt kul var det! Och jobbigare än vad jag trodde… 🙂

Anna

Psst. Ja, vi åkte på våra topptursgrejer, man går ju liksom ransonera när man reser.. 

3 Comments on “Trycket på dalskidan…!

Christer Andersson
4 januari, 2017 at 16:39

Kan vi inte få se filmen också, vi är fler som gärna analyserar…

Svara
Anna Haag
5 januari, 2017 at 15:34

Det hade varit skoj va..? 😆 Nä, behöver lite övning innan jag vågar visa upp det för omvärlden. Du vet, man kan ju inte vara sämre på något liksom. Haha! /anna

Svara
Marie
8 januari, 2017 at 15:33

Åh,roligt att följa Er. Härliga bilder!! Min svärfar sa härom dan-tänk om Anna & Emil börja med skidskytte!! De är ju så åkstarka…. Kanske dax att göra en ”Magdalena”?!

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *