Close

3 januari, 2017

Januarifjäll!

Alla spår i Grövelsjön är dragna och även om en hel del snö har blåst bort på fjället går det fortfarande att åka fantastiskt bra över allt. Uppe på kalfjället är det till och med så vindpinat att man kan skejta som man gör på skaren på våren. Otroligt vackert!

Vi passar på att njuta det vi kan på träningspassen, stannar upp och tittar oss omkring och får varje morgon vara med om soluppgången (ja, så länge det är klart väder då) och se hur himlen färgas. Makalöst vackert! All träning behöver verkligen inte vara smärtsam, jobbig, slitsam och allmänt kämpig. Nej, tillåt er att bara njuta emellanåt. Det är så man orkar, det är så energilagren fylls på och det är dessa stunder man plockar fram när vare sig kropp eller knopp eller väder vill samarbeta.

So long,

Anna

2 Comments on “Januarifjäll!

Ann-Britt Hellborg
3 januari, 2017 at 15:13

Så härligt det ser ut!Njut allt ni kan. Kram. Känner lite extra för er eftersom jag som Anna kommer från Orsa.Var där över jul,ingen snö på byn men i Grönklitt.

Svara
Mari
8 januari, 2017 at 21:22

Så underbart 🙂

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *