Close

21 december, 2016

Springtime feeling i december!

Trodde nog att känslan på söndagens löppass skulle vara lite unik – i bergen, på bart underlag och i strålande sol. Sen kom jag hem och även om den strålande solen saknas (den kommer ju inte riktigt så långt upp här i Jämtland) så fick jag ändå vårkänslor på rundan här på Frösön. Mossan var alldeles grön under mina fötter och vinden friskade i som på våren. Dock var jag tacksam för icebugsen ute på stigen, för där låg isen blank. Där hade nog till och med skidskor funkat! Inte ens en halkning bjöd turen på, det tackar jag dubbarna för.

Några bilder hann jag aldrig ta idag, men däremot under söndagens mystur innan stafetterna drog igång. Titta och förundras över att det är december vi är i och att det dessutom för en månad sedan låg ca 6dm snö på dessa ställen! Vad händer liksom?!

Nu – tacos innan vi börjar julmyset. Först ut är en tur till Åre, sen ramlar familjen in i morgon kväll och sen är det full fart mot julen! Och träningen som jag har legat lågt med i någon dag (planerad) trappas upp så där lagom till jul, familjen får helt enkelt hänga på!

So long – njut av årets härligaste högtid! ❤️

Anna 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *