Close

5 december, 2016

Davos i mitt 💙

Kom fram sent i natt, sĂ„ efter en vĂ€lförtjĂ€nt sovmorgon och en check av kroppen hos vĂ„r fysio Marcus knöt jag pĂ„ mig dosorna och drog ut. Upp i bergen, pĂ„ stigar jag sprungit mĂ„nga gĂ„nger förr. DĂ€r tankarna fĂ„r flyga fritt och man bara Ă€r i nuet. Sen Ă€r batterierna fullladdade igen. Av den friska luften. Av solen som vĂ€rmer i ryggen. Och av vyerna. Dem jag aldrig tröttnar pĂ„. 

Detta Ă€r Davos i mitt hjĂ€rta. Med eller utan snö. Ett stĂ€lle jag en gĂ„ng hade Ă€ran att kalla mitt andra hem och som jag nĂ„gon gĂ„ng i framtiden hoppas fĂ„r göra igen.
So long, 

Anna 

6 Comments on “Davos i mitt 💙

Sven-Erik Carlsson
5 december, 2016 at 17:59

Vilka hÀrliga bilder
Lycka nu till i helgen vi hÄller tummarna för dig och Emil.

Svara
Lars Jörgen Hellgren
5 december, 2016 at 18:24

Hej Anna! Va bra du skriver !! Nu har jag köpt löpardubb ditt tips, nu blir det riktigt bra löpartrÀning och framförallt löpartÀvlingar till vÄren och sommaren och hösten 2017 jag blir med i !! Lycka till dig och alla dina landslagskompisar i Davos i helgen !!

Svara
Lisbeth Andersson
5 december, 2016 at 18:27

Ja inte undra pĂ„ att du njuter att vara pĂ„ en sĂ„dan hĂ€rligt stĂ€lle . lycka till i helgen . en som sitter klistrad i fĂ„töljen och följer er ….Kram

Svara
sari sundqvist
6 december, 2016 at 23:12

Fantastiskt fint förstĂ„r att ni trivs dĂ€r!lycka till till er bĂ„da!🐝

Svara
Annie
7 december, 2016 at 19:06

Jag har börjat lyssna pĂ„ er pod och tycker den Ă€r jĂ€ttebra; alltid lika intressant att höra elitidrottares perspektiv pĂ„ tillvaron! Det skulle vara kul att höra om hur ni tvĂ„ trĂ€ffades och hittade varandra i livet:) Ni verkar trivas sĂ„ bra ihop och ha sĂ„ mycket kul tillsammans och Ă€r ett sĂ„ inspirerande par i en vĂ€rld och tidsĂ„lder dĂ€r sĂ„ mĂ„nga har svĂ„rt att hitta och hĂ„lla i en kĂ€rlekspartner i lĂ€ngden. SjĂ€lv har jag gĂ„tt igenom mycket skit och dĂ€rför gett upp om kĂ€rleken och ser mig sjĂ€lv leva med bara hundar resten av livet…
Lycka till i Davos!!!

Svara
PĂ€r
10 december, 2016 at 12:46

JĂ€ttefint lopp idag. Topp tio igen. Stort grattis!!!

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *