Close

2 december, 2016

Lillehammer.

Strax drar sändningen härifrån Lillehammer igång. Heaten i den klassiska sprinten. Men jag får titta på tvn och ladda batterierna inför morgondagens fem kilometer skejtlopp för nära skjuter ingen hare.. En snörplig 32a plats i prologen betydde att jag bara fick bränna av en snabb sprintprolog innan jag fick börja ladda inför morgondagen. 

Nog hade det varit väldigt om inte otroligt roligt att då fortsätta kämpa man mot man i heaten, men nu är jag närmast möjliga utan att gå vidare. Dryga 7 sekunder efter Sadie Bjornsen (USA) som vann prologen, så max 37s kommer jag vara efter inför morgondagens tävling. 

Så jag laddar batterierna, gör min mentala plan inför morgondagens race, äter rejält, löser korsord och får dagen att gå med nån jogg eller skidtest. Nu är det dock dags att hålla tummarna för mina teammates som ska ge järnet i heaten. Och jag tycker att alla fyra svenska tjejer såg riktigt riktigt starka ut när vi körde tävlingsförberedelserna i morgon, så minst en pallplats med idag tror jag stenhårt på!


I herrarnas prolog var det rekordstora avstånd, men herr Jönsson är bra med i matchen och jag håller så klart stenhårt på honom. Han såg riktigt stark ut! (Jag är ju så klart inte nå partisk..) 😊

So long & håll tummar å tår!

Anna 

2 Comments on “Lillehammer.

Pär
3 december, 2016 at 07:22

Snopet med 32:a plats, men mer utvilad inför idag. Lycka till!!

Svara
Pär
4 december, 2016 at 11:00

Med bland topp tio i dagens lopp -grattis!

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *