Close

13 november, 2016

Att få det att klaffa.

Hade tänkt jag skulle skriva ett par rader under lägret, berätta lite om hur det går och vad vi gör. Men jag har inte hunnit! Nackdelen med kortare läger (5 dagar som nu) är att kvällarna går åt till möten och information och mellan passen är sängen ens bästa vän. På lägre läger behöver man inte pressa in lika mycket och då blir lugnare.

Nu har ungefär hälften av laget lämnat Bruksvallarna för att få några lugna dagar hemma innan de åter kommer hit till onsdag-torsdag för tävlingarna, medan resten av oss stannar här och fortsätter njuta av riktig vinter.


Vi har haft så fina förhållanden denna vecka, visst att det varit kallt men hellre det än, som det också kan vara denna period, regn och slask. Så vi har kunnat njuta av fina turer uppe på fjället och bra och hårda intervallpass på tävlingsbanan.


Emil och jag bort kvar någon natt här på Bruksvallsliden, där vi har bott i alla år under den här perioden i Bruks, innan vi checkar in i en stuga som vi ska dela med resten av familjen till helgen. 

Just nu ligger jag faktiskt i sängen och tittar på herrarnas slalom från Levi, väntar på att Emil ska flytta in i rummet jag delat med fröken Ingemarsdotter den senaste veckan. Och sen blir det en tur in till Funäs för en mellanmåls-fika (läs STOR cappuccino) och ett styrkepass på gymmet. Sen ska jag ta och backa några steg i träningen och faktiskt ta det lite lugnt till veckan. Ska försöka komma in i min bok, läsa mina magasin och lösa korsord. Så där riktigt jobbiga dagar kommer det vara.. 😉 Precis som det ska vara den här perioden när man vill få så mycket överskottsenergi man bara kan i kroppen! Samla ihop alla träningstimmar jag fått i år och börja få ut det i form av att lyckas åka fort när jag ska. Än har inte alla bitar fallit på plats, frustrationen lyser igenom emellanåt när jag inte får tekniken att klaffa eller jag forcerar mer än att låta skidorna ”göra jobbet” som man så fint säger. Men jag vet att det kommer. Det är samma sak varje år den här tiden. Alla timmar på rullskidor gör nästan från eller till när man ändå inte sätter det på skidorna, man måste ge sig själv lite tid och nöta och nöta, sen faller poletten ned! Helt plötsligt klaffar allt och den där grymma känslan jag haft på rullskidorna under sommaren återfinner jag på skidorna. 

Så det ska jag fokusera på denna vecka. Jag tror der blir bra. ✌🏻️

So long,

Anna 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *