Close

2 november, 2016

Snö innanför skorna

Ja då har herr jönsson (som Anna brukar säga) stannat bilen i Vemdalsskalet och låtit Anna skutta in i närmaste lilla fik för att få tag i dagens första soyalatte. Tjejen som för 1 år sen inte förstod behovet av kaffe har nu fastnat helt i latte träsket och vi styr helt enkelt våra vägar efter platser som bjuder på den mest väl gjorda latten… å nej då, jag klagar inte på det för jag gillar kaffe jag med:)

 

Och här är verkligen sommaren över som man brukar säga:) vinter vinter vinter! Ni vet känslan, man stannar bilen, öppnar dörren och kliver ner så försiktigt man kan i det 15cm tjocka nypudrade underlaget och man försöker trycka ner foten och skapa ett så fint avtryck som möjligt för att undvika att snö ramlar in i sina låga vårskor, men. Såklart ramlar det in massor ändå och strumpan blir på ett kick blöt. Ja tvi vilket liv man måste leva…

Skämt och sido, vintern är här and i Love IT!

Å nu fortsätter resan mot snön och skidåkandet! Bilen är packad för att kunna vara vår bas i några veckor, och vi kommer vara där snön är som bäst och där våra kroppar och själ mår som bäst för att ladda de sista veckorna in mot säsongen!

Vi ses!

Å kul att ni är här inne å läser:) kom med frågor och funderingar om vad du vill att vi ska skriva mer om!

/emil

5 Comments on “Snö innanför skorna

lisa
2 november, 2016 at 19:46

Vad roligt att ni äntligen kommit igång med bloggen igen! 😀 Jag har två frågor. 1) Jag är nybörjare på skidor (när det gäller att åka själv, proffs när det gäller tv-tittande ;P hehe) och det här med vallning verkar jättesvårt. Har ni några tips på vad en hobbyåkare som mig som bara ska fisåka lite bör införskaffa sig för valla. Jag bor i Norrbotten om det är till någon hjälp.

2) Kanske en känslig fråga men hur känner ni med all cirkus kring Johaug, ”dopningsavslöjanden” m.m?

Ha det så bra, jag kommer hejja stenhårt på er från soffan!

Svara
Anna Haag
8 november, 2016 at 14:03

Hej Lisa! Ska fundera på dina frågor och hoppas ge dig bra svar snart, tills dess – må så gott! /anna

Svara
Camilla
2 november, 2016 at 19:49

Förstår Anna precis! För mig står valet av fik alltid mellan stället där de gör den godaste latten eller det mysigaste stället. Tyvärr är de sällan förenliga och då vinner stället med god latte (som oftast är en totalt omysig kedja). Så hojta om ni hittar ett fik som både är mysigt och gör god latte!

Svara
Anna Haag
8 november, 2016 at 14:03

Haha! Det ska vi – i Vemdalskalet hamnade vi på ett fik som hade både och, mitt emot inredningsbutiken. Så det är ett tips i fjällvärlden. Just nu sitter jag på Café Loftet i Funäsdalen, en gammal favorit dit jag alltid kommer tillbaka när vi är i området. Kanske skulle göra ett inlägg med ”obygdens bästa kaffeställen?” 😊 /anna

Svara
Joakim
11 november, 2016 at 10:25

Hej vad har ni för tips till en junior som inte riktigt har farten men en ok teknik men som vill åka fortare.

En grej till är att nu de senaste passen har jag och min bror sprungit och letat älgar på långpassen kul med er podd vi har snart lyssnat igenom alla äldre avsnitt😀 och lycka till i vinter!!!

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *