Close

31 oktober, 2016

Back on track!

Efter det längsta blogguppehållet vi någonsin har haft är vi nu back on track. Och passar också på att hälsa er välkomna till vår nya sida! Hoppas ni kommer gilla den!

Den har legat i pipeline ett tag men livet har kommit emellan som man så fint brukar säga. Men nu är den redo, lagom tills vi börjar bli redo att dra på oss nummerlappen igen.

Mindre än tre veckor återstår tills säsongen drar igång (som brukligt) i Bruksvallarna den 18e november. Till skillnad mot tidigare år, ja faktiskt alla tidigare år som senior för mig, kommer vi inte åka i den röda Mora-mössan på huvudet. Exakt vad det blir, kommer vi berätta mer om lite senare i veckan.

Just nu är vi i Stockholm för årets sista sponsorjobb/mediadag. Det är alltid lika roligt att åka ned hit en sväng. Se alla människor, ta en go’fika och förhoppningsvis hinna med en middag på någon av stans alla fantastiska restauranger. Ett urval vi inte alls är lika bortskämda med i Östersund. Sen hoppar vi på flyget hem ikväll igen. Hem till lugnet i Östersund. Och ska man tro på väderprognosen så ska vintern faktiskt komma i morgon… hur det blir med det lär vi ju märka!

img_8469

image1

När vi ändå är inne på spåret om ny sida, ny säsong och allt vad det innebär att gå in i en ny fas (tävla istället för att träna..) så tänkte jag att jag bollar över lite till er läsare – vad vill ni läsa om här hos oss? Vår målsättning är att ni så klart ska få hänga med i vårt liv, men också att det ska vara ett ställe där ni kan finna inspiration och motivation till att göra det just ni vill! Så – bring it on!

Och så klart – ni ska få en kort brief om vad som hänt sen sist (alla träningstimmar, resor, läger m.m…), men det tar vi nästa gång!

So long,

25 Comments on “Back on track!

Annie
31 oktober, 2016 at 19:13

Jag håller tummarna för er i vinter och längtar tills ni börjar tävla och vi får följa er i Vinterstudion:) Jag tycker det är intressant att läsa om allt som har med ert tävlande att göra; både det man ser på tv, men framför allt det man INTE ser:) Så det hoppas jag på i vinter:)
Lycka till!!!!

Svara
Linn
31 oktober, 2016 at 22:17

Håller med, intressant med allt arbete som ligger bakom det man ser resultat av på tv 😉

Svara
Jan Gunnarsson
31 oktober, 2016 at 21:03

Hur tränar. Inte i varje blogg men lite grann hur ni gör och tänker är alltid intressant.

Svara
Ulrika Ejdemo Wahlman
31 oktober, 2016 at 21:07

Härligt att bloggen uppdateras. Ser bra ut. Jag vill gärna följa er i skidspåret. Hur fixet innan och efter tävlingen rullar på… ja, det vi inte ser i tv-rutan.
Tycker också det vore kul att följa med er på jobbet då ni inte har nummerlapp på magen.
Ser fram emot en händelserik vinter❄️❄️❄️

Svara
Sportchefen
31 oktober, 2016 at 21:21

Hej !
Har ni några bra chafförer med känsla för service i ert sponsornätverk ? Tyvärr så levererade inte de gubbarna vi hyrde in till årets Kay Wiestål open på Frösön !

Svara
Anna Haag
8 november, 2016 at 14:11

Sportchefen – kritiken är nedskriven och vederbörande person (ej jag då) lovar på bättring om chansen återkommer. Om du har tips på hur man jobbar vidare med swingen kanske vi kan byta tjänster? 😂👊🏻 / Anna

Svara
Åsa Björkbacka
31 oktober, 2016 at 21:38

Jag tycker det är jättebra när ni länkar till er blogg för jag följer via Fb! Jag cyklade nyss klart tjejklassikern. Nu har vi anmält oss till halvvansbro! Hjälp! Min bästa är skidor, har tävlat i det tidigare men allt annat är försräckligt jobbigt! Jag är egenligen skaplig på löpning men en återkommande skada i nedre delen av vaden gör mig lite panikslagen!

Svara
Anna Haag
8 november, 2016 at 14:10

Usch och fy för skada men heja dig för utmaningen! Hoppas vi kan ge dig lite tips och tricks och inspiration och motivation via bloggen! Vi ska försöka komma ihåg att länka via FB, tack för tipset. Lycka till med dina utmaningar! 💪🏻😊 /anna

Svara
Bo Elfström
31 oktober, 2016 at 21:57

Lycka till i vinter hoppas att det går bra för ät inte för mycke’ onyttig mat bara å så klår vi norskorna i vinter

Svara
Anna Haag
8 november, 2016 at 14:08

Hej Bo! Äta bör man annars dör man, lite av allt så länge man inte gör det jämt och alltid. Det är vår filosofi! Tack för att du hejar på oss, det behöver! 😊 /anna

Svara
Elin
31 oktober, 2016 at 22:30

Kanske lite inredning och design? Ni ser ju ut att ha så otroligt fint hus!! 🙂 Sen är det alltid kul att läsa om träning, det vardagliga eller bara att inspireras av er! Lycka till i vinter 🙂

Svara
Anna Haag
8 november, 2016 at 14:08

Hej Elin! Ja, det är ett stort intresse för oss båda, så det finns säkert chans (eller risk hur man nu ser på det) att det kommer en del inredning och design. Tills vidare kan du kika under kategorin ”villa a&e” så kan du se lite gamla inlägg! So long, Anna

Svara
Johanna
31 oktober, 2016 at 23:37

Åh jag längtar så mycket till säsongen drar igång och vi får se er i rutan igen! Ni är ju fantastiska som skidåkare och helt underbara som personer 👍🏼⭐️ En sak som hade varit kul att läsa om är träningsmotivation och era tips på hur man orkar ta sig ut en runda under en vanlig tisdag med snålblåst och regn – vad är era tips? Bra motovationfaktorer? Dåliga ursäkter? 🙂

Svara
Anna Haag
8 november, 2016 at 14:07

Bra tips på inlägg – det ska jag ta med! Må så gott och tack! /anna

Svara
Emma
1 november, 2016 at 08:08

Så kul att bloggen är tillbaka! Vet du om den går att följa via bloglovin? När jag söker kommer bara den gamla bloggen upp.

Svara
Anna Haag
8 november, 2016 at 14:06

Hej Emma! Jag kollade med Admin och de sa att det skulle fungera, hör av dig igen om det inte gör det! 😊 /anna

Svara
Martina
1 november, 2016 at 09:45

You 2 ❤️😃 Brings smiles all the way! Best of luck this winter!!! 👏🏻👏🏻👏🏻🇸🇪

Svara
ami
1 november, 2016 at 10:43

heja heja , längtar så tills allvaret börjar och underbart att få följa er här , kram o lycka till

Svara
Marina Solem
1 november, 2016 at 14:01

Äntligen börjar det snart! 👍

Mina frågor handlar om livet efter skidorna…….men det kanske är något man inte tänker på. Ni kanske lever här och nu?

Giftemål
Barn
Sysselsättning efter skidkarriären?

Hälsn Marina

Svara
Anna Haag
8 november, 2016 at 14:06

Hej Marina! Nog funderar vi på sånt och det vore kul att fundera ikring det i ett inlägg.. Tack för tipset! 😊 /anna

Svara
Bengt Ivan Persson
1 november, 2016 at 22:19

Hej! Så börjar en ny säsong för Er båda. Finns det några orosmoln inför premiären? Skador? Sjukdomar? Har träningen förlöpt som den ska för Er båda? Kommer att följa varje steg (kliv) Ni gör i vinter!

Lycka till till Er båda

Svara
Anna Haag
8 november, 2016 at 14:05

Vad roligt att du följer oss! Det behöver vi och vi hoppas ge dig svar på dina spännande frågor under den närmaste framtiden! 😊 /anna

Svara
Jörgen Lundberg
2 november, 2016 at 10:21

Er nya sida har ju blivit så mycket finare!
Personligen vill jag läsa mindre om mode och kaffe och mer om er träning, såväl fysisk som mental. Gärna era kloka tankar om allt som rör sporten även utanför skidspåren.
Lycka till i vinter!

Svara
Anna Haag
8 november, 2016 at 14:04

Vad kul att du gillar den Jörgen! Det gör vi med! Vi hoppas bjuda dig och resten av våra härliga läsare på en blandning av allt du skrev, även lite kaffe emellanåt! 😉 /anna

Svara
Camilla
2 november, 2016 at 22:57

Kul att ni är tillbaka i bloggvärlden! Jag vill läsa om allt som gäller er. Träning och tävling (både det man ser och inte ser på tv), vardagsliv, inredning och kaffe, framtidsplaner, ja allt!

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *