Close

25 februari, 2016

Att få njuta vardag ibland.

Det blev inte många rader skrivna före, under eller efter helgen. Faktiskt inte någon. Ibland är det så. Tiden går för fort och eftersom Kanada-äventyret blev mitt eget denna gång och inget jag och min käre Jönsson delar så ville jag försöka ta tillvara på dagarna (eller de hela 64 timmarna..) och njuta lite av att vara hemma. Njuta av vardagen. Största lyxen är helt klart att laga sin egen mat och få sitta i soffan och bara vara! Gör vad man själv känner för. När man själv känner för det.

   
 
…. som att ta en promenad runt där vi bor…

Det är ju just de sakerna vi nästintill aldrig får till på resande fot, men desto mer spännande vardag när väskan är ens hem. Just det där med att bara mellanlanda hemma mellan äventyren och utmaningarna är en livsstil jag älskar. Och tur är väl det, för annars hade det nog varit lite tufft. Och det hela underlättas ju av att jag alltsom oftast faktiskt får dela det med min bättre hälft.

Men nu blir det några veckor ifrån varandra. Jag ska gå in i min tävlingsbubbla och Emil ska faktiskt dra igång träningen för VM i Lahti. För även om en del tävlingar återstår när vi kommer hem från Kanada, så är det inte särskilt mycket. Säsongen går sjukt fort!

Dock återstår säsongens kanske största och mest spännande utmaning – Tour de Canada. Åtta tävlingar på elva dagar, där vi startar på östkusten (Quebeck & Montreal) och avslutar på västkusten i Canmore. Så inte nog med att det är tuffa tävlingar, det är resor med både buss och flyg OCH tidsomställning under touren. Kommer bli bra spännande alltså. Ojoj.

Så nu lämnar vi Sverige och börjar resan mot säsongens sista största utmaning – håll tummar och tår!

So long,

Anna 

3 Comments on “Att få njuta vardag ibland.

Arne Volden
25 februari, 2016 at 08:19

Hei på dere. Jeg er en 69 åring, for tiden i huset mitt på Kreta. Det kan ikke være lett å være et par, når det butter i motbakke slik som det gjør for dere. Jeg synes rett synd på dere, trner så mye og så blir det bare motgang, spesielt for Emil, han spytta jo blod, hvordan går det med ham. Husk, HELSA er viktigere enn alt annet. Er det bare du Anna som drar til Canada?
Jeg ønsker dere alt godt i fortsettelsen, følger med dere. Jeg hilser også til de andre på Skilandslagene i Sverige, håper dere snart er på ”topp”igjen. Ha en fin etter vinter, begge to.

Svara
Daniel
25 februari, 2016 at 10:17

Stort lycka till! Kör hårt!

Svara
Lars-Erik Säll
25 februari, 2016 at 14:16

Lycka till under spännande dagar i Canada. En liten sak bara så att ni inte flyger till fel ort. Canmore ligger inte på västkusten – däremot uppe i Klippiga Bergen. Ha det gott!

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *