Close

29 januari, 2016

Fjäll luft

Tack för era tankar och åsikter om krönikan jag skrev. Jag gillar att röra runt lite, få folk och tänka till och höra vad ni tycker om det jag skriver! Så tack igen. 

Det finns ett stället speciellt dit jag åker för att komma ned i varv och börja om igen. Och det är till fjälls. Till stugan i Grövelsjön. Där vi varit sen jag var barn, där vi under början av 2000-talet drev ett hotell. Där jag på riktigt började träna som tonåring och där jag så många gånger tagit på mig skidorna vid stugan, åkt över myren och sen upp på fjället och sett solen kämpa sig upp över de vita vidderna. Känt hur energin fyllt kroppen och hur tacksam jag är över att jag får göra det jag gör. Det jag älskar mest av allt. Känt tystnaden och bara varit.

   
   
Där är vi nu. I fjällen. I den riktiga vintervärlden. Här laddar vi upp och andas den friska luften. Äter gott och mår gott. Skottar lite. Löser korsordet och jobbar på vårt tålamod att vänta. Att inte falla för lusten att sätta på sig skidorna och dra ut i de nydragna spåren. Men så svårt det är! Det är tur att vi har varandra. Påminner varandra att den extra dagen vila kommer göra oss så gott. Det är det vi behöver.

Så vi jobbar på tålamodet. Andas den friska luften och gör allt för att vi ska vara fit for fight innan vi själva vet order av.

So long,

Anna 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *