Close

26 juni, 2015

Summercamp

Den 21-23 aug 2105 smäller det. Årets anna & emil summercamp går av stapeln.

Är ni redo?

Anna&Emil Summer Camp är Sveriges största sommarskidskola, som tillsammans med oss ledare skapar en oförglömlig helg. Senaste året var bla flera A-landslagsåkare med som tränare. Den möjligheten att träna och få tips av de bästa får du ingen annanstans förutom på Anna&Emil Summer Camp.

Nytt för i år är att vi kör längd, skidskytte och paraidrottare tillsammans på Försön i Östersund, bara ett par kilometer från vårt (anna & Emils) hus och i deras dagliga träningsterräng. Kom och träna tillsammans med oss och våra landslagskompisar, vi ska göra allt för att du ska lära dig mer om skidor men framför allt får en av sommarens roligaste helger!

För mer info, se länk nedan med inbjudan.

Det är väldigt begränsat med antal platser så håll ögonen öppna på den här sidan, så när anmälan öppnar på onsdag den 1 juli kl 12.00 gäller det att vara redo, i fjol tog platserna slut på en och en halv minut! Direkt länk till anmälan hittar du här. Anmälan öppnar onsdagen den 1 juli kl 12.00.00. På’t bara!

För mer info och inbjudan, klicka här:

SummerCamp_2015_1juli

För att få mer info och aktuell info, gå med i vår Facebookgrupp HÄR. Där uppdaterar vi så fort vi kan och ha ni frågor, skriv där, vi håller koll tillsammans med resten av crew som hjälper oss och gör detta möjligt. Så speciellt tack till Hello Sweden och Frösö Park som gör det möjligt för oss att leka med er år efter år!

För mer info och annan kuriosa, läs längre ned..

/Anna&Emil

   

 

Den 21 augusti 2015 går startskottet för årets roligaste och kanske tuffaste men absolut mest händelserika helg, a&e summercamp.

För första gången på Frösö Park, ca 3 km från Anna & Emils hus och mitt i deras dagliga träningsterräng, men det fjortonde i raden sedan Emil började i Årsunda som 16-åring. 2008 kom även Anna med i bilden och sedan dess har vi utvecklat det till vad det är idag, Sveriges största sommarskidskola för ungdomar mellan 11-16 år. Ifjol kom 120 ungdomar och väntelistan var lång.

Summercampen vänder sig till er som är födda 1999-2004 och tycker om längdskidor eller skidskytte. Ni behöver inte ha någon erfarenhet sedan tidigare, det fixar vi där. Huvudsaken är att ni älskar att röra på er och utmana er själva och tycker skidor är en sport för er. Kanske er nya sport? För er som är erfarna passar det minst lika bra, vi kommer göra så att alla får den utmaningen de själva vill ha! Vi springer, åker rullskidor, spelar bollsporter.. Men framför allt så har vi jäkligt roligt ihop en helg i augusti. En helg ni aldrig kommer glömma!

Vi samlas fredag morgon kl 08.00 för incheckning och upprop. Sedan kör vi på till söndag vid lunch. Föräldrar är välkomna att lämna av och hämta upp sina barn, men annars ber vi vänligt men bestämt om att respektera att helgen är för era barn! Se dock inbjudan om föreläsning på lördagen (mer info, se inbjudan).

Pris för lägret är 750 kr. Där ingår boende, mat och t-shirt och så klart en massa kul! Egna lakan och handdukar medtages.

Vi kan inte garantera att man får bo ihop med dem man önskar, utan vi gör en rumsfördelning. Alla bor i samma hus (vandrarhem), där bor också vi ledare.

Håll utkik på bloggen och på a&e summercamp och gå gärna med i vår grupp på facebook där vi uppdaterar så fort det händer något. Måsten att ha med är dock springskor, hjälm, reflexväst, skidhandskar och vätskebälte.. Resten kan man nog ordna på ett eller annat sätt! Rullskidor brukar man kunna låna av varandra, dock kan pjäxor vara bra att ha egna även om både en och två ungdomar har lånat pjäxor av oss genom åren..

Med på lägret kommer så klart vi vara, tillsammans med flera andra landslagsåkare och till hjälp har vi våra familjer.

Hoppas ni hänger med på årets roligaste helg! För att få lite inspiration, titta på den här filmen!

Anna & Emil

One Comment on “Summercamp

Magnus Johansson
27 juni, 2015 at 10:20

Anna, pratar ni i ”crewen” engelska på ”summercampen”?

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *