Close

12 juni, 2014

I morgon drar vi igång!

Idag har vi haft lite att stå i med allt inför årets a&e Summercamp. Klockan åtta i morgon bitti kommer alla nästan 120 ungdomar. Redo för en helg fylld av skratt och lek och träning.

Och vi ska göra vårt bästa att de ska få en av sina roligaste helger i sitt liv. Så vi lär verkligen vara på tårna. Ojoj.

Så idag har vi rekat och fixat och donat och sprungit och åkt rullskidor och satt ut kontroller. Och sorterat t-shirtar och gjort rumsfördelning och planerar helgen i det stora hela.

image

image

image

Blöta myrar och fina stigar!

Nu hoppas jag (och tror) att vi är redo att ta emot alla taggade och peppade ungdomar på Mora Parken.

Själv ser jag framemot att fått träna i den terräng jag själv tränade i under alla år på skidgymnasiet. En terräng  jag kände lika väl som min egen bakficka för 10 år sen. Och visst känner jag igen mig när jag kommer dit men det kändes lite ringrostig, vissa stigar är inte lika tydliga då som nu och här och där har nya stigar uppkommit. Och framför allt är allt så otroligt mycket mer välmarkerat nu.

Så om ni ser en drös ungar i området kring Mora Parken och Hemus så vet ni vad det är för några!

Och självklart kan vi inte anordna det här lägret utan hjälp av våra kära familjer (ingen nämnd, ingen glömd) och Sanna Hallberg, Teodor Peterson, Mikael Sandgren, Sofia Bleckur, Jesper Modin, Fredrik Uusitalo, Anna-Maria Nilsson, Dennis Andersson och Robin Johansson från skidgymnasiet i Mora.

Och alla ni som ska vara med; VARMT VÄLKOMNA och hoppas ni är lika redo och taggade som vi! Nu köööör vi!

Anna & Emil

4 Comments on “I morgon drar vi igång!

traningsgladje.se
12 juni, 2014 at 22:03

får 32-åringar också komma på läger?

Svara
Anna Haag
12 juni, 2014 at 22:22

Kanske skulle ha haft ett för alla som kommit in en mer mogen ålder.. 😉

Svara
Anna
13 juni, 2014 at 22:43

Jag skulle också kunna tänka mig en plats, när ska ni ha ett läger för 30+?

Svara
Kullerbytts-Lova
15 juni, 2014 at 22:13

Jag längtar redan till nästa års läger. Ni är bäst!

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *