Close

8 maj, 2014

Länk till anmälan till a&e Summercamp

Hej allihopa!

Här kommer all info om anmälan till lägret! Se några rader ned.

För er som inte vet så är vår Summercamp 13-15 juni 2014 till för ungdomar mellan 11-16 år, alltså födda 1998-2003, i Mora (på Mora Parken) och vi kommer träna i terrängen runt Hemus som är vida känt för sina tv-bilder på den ofta rafflande spurten på Vasaloppet. Kostnad 750 kr för hela lägret inkl all mat, t-shirt och chans att vinna fina priser. Tidigare erfarenheter av längdskidåkning behövs inte, bara det finns ett intresse och nyfikenhet att lära sig, så kan man lära sig allt! Rullskidor åker alla grupper, men endast den äldsta gruppen (15-16 år) åker skejt. Har man ej rullskidor brukar man kunna låna av varandra och vi har också ett gäng extra rullskidor att låna ut.
Ett glatt humör, nyfikenhet och motivation att lära sig nytt och löparskor, stavgångsstavar, vätskebälte, reflexväst, hjälm, handskar, pjäxor och träningskläder kommer man väldigt långt på!

image

Länk till anmälan:

https://dinkurs.se/appliance/?event_id=23502

Och här en hälsning från vår oerhört viktiga samarbetspartner för summercampen, Hello Sweden. De är också ansvariga för allt det administrativa kring lägret, så har ni frågor, kontakta dem. De ansvara också för anmälan.

”Välkommen att intresseanmäla er till årets Summer Camp.

Intresseanmälan öppnar kl 09:00 på söndag den 11 maj.

Fram tills dess är anmälningsformuläret inaktivt.

Den information vi vill ha är :

Namn, födelseår, e-mail, tfn, klubb & tröjstorlek.

OBS! Det går endast att anmäla 1 deltagare. Har ni flera så måste man gå in igen eller sitta beredda på två enheter samtidigt.

Max antal är 120 deltagare, därefter hamnar man på reservlistan. 
Vi ber att få återkomma till alla med en bekräftelse när vi ser hur många vi har per åldersklass. Allt för ett få ett super läger.
Lycka till på söndag! 

/  Magnus

MAGNUS PÅLSSON

Hello Sweden Promotion AB

www.hellosweden.se

camps@hellosweden.se”

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *