Close

1 mars, 2014

Fast & Female 17 mars i Falun

Fast&Female i Falun 17 mars, kl 15-18. Anmälan öppnar NU! Anmälan är bindande och gäller flickor födda 1998-2003. Det är jag å Kikkan Randall, Liz Stephen, Emma Wikén, Sara Lindborg, Hanna Falk, Maja Falk, Julia Svan bland annat!! Det kommer bli 3 oförglömliga timmar tillsammans där vi leker på skidorna, dansar och pratar! Häng på! Frågor kontakta hanssonhaag@gmail.com. Anmäler dig gör du här! Kostnad ca 180 kr, betalas via anmälan. HÄNG PÅ, NU KÖÖÖÖR VI som Magdalena Pajala brukar säga!

”Fast and Female är en organisation som startades av Chandra Crawford i samband med hennes OS guld i sprint vid 2006 års OS i Turin. En organisation som arbetar för att få unga tjejer att upptäcka glädjen till sport. Inte bara längdskidor, utan till att aktivera sig i allmänhet. Ni kan läsa mer om det här Fast and Female. Vår dröm med eventet är att tjejerna som är med ska komma hem från eventet fyllda med inspiration, glädje och nya vänner. Att de får en inblick i hur vår värld ser ut, som professionell skidåkerskor, om hur det är att vinna medaljer och hur det är när det kanske inte går som man vill. Att de har fått chansen att ställa frågor till sina idoler, fått träna med dem och bara ”hängt” ett tag.

En eftermiddag med inspiration!

FF Falun-14

Eventet vänder sig till tjejer mellan 11-16 år och några tidigare erfarenhet i skidåkning är inget krav. Det finns något för alla nivåer. Däremot kan inte vi stå för utrustning. Vi kommer att ha aktiviteter både utomhus och inomhus. Och vi börjar kl 15 och avslutar vid kl 18. Samling är vid Lugnets Skidstadion, stora entrén..

Kostnad: 180 kr/pers, i priset ingår en goodiebag med bl.a. T-shirt och snack.

Först till kvarn gäller och vi har fått lov att begränsa antalet deltagare till 100.

Av respekt för ungdomarna, ber vi vänligt men bestämt att respektera att aktiviteten endast är för ungdomarna och endast dem. Föräldrar är välkomna att lämna och hämta.

Hoppas ni känner er taggade att komma!

Håll utkik här på bloggen för mer info, och för att komma snabbare till inlägg som handlar om Fast and Female, klicka på etiketten Fast&Female till höger om texten.

Vid frågor, kontakta Yvonne Haag. Mail: hanssonhaag@gmail.com, ej via kontaktformuläret här på hemsidan. Det är mamma som har koll på allt så ställ frågorna till henne. 🙂

Hoppas ni är taggade, för det är vi!!

Anna

 

8 Comments on “Fast & Female 17 mars i Falun

Lovisa
1 mars, 2014 at 16:34

Vad tar du i bänkpress och benpress, Anna?

Svara
Elisabet
2 mars, 2014 at 00:51

Eftersom det inte har gått att kommentera här på bloggen när ni har varit i Sotji, så får det bli nu…
Stort Grattis både Anna och Emil för alla framgångar ni hade i OS!
Bronset som Emil vann i sprinten, det var nog den märkligaste sprint jag har sett. Men tävlingar handlar också om att stå på benen, och bronset var så Välförtjänt! Sen ytterligare ett brons tillsammans med Teodor i sprintstafetten! Stort Grattis! Du förtjänar medaljerna du vann i Sotji Emil!
Och Anna… du lyckades verkligen att toppa formen till OS. Efter en säsong som har gått upp och ner, så visade du verkligen att du är bäst när det gäller som mest! Du krigade på bra i stafetten, visst du tappade tid, men du åkte klokt, och gjorde det bästa du kunde. Mer kan man inte begära.
Och sen till de som har tvivlat på dig, då slår du till med en elfteplats i tremilen! Så imponerande att se! Det är inte en pallplats, men efter den struliga säsong du har haft, så var det så roligt att se dig åka så bra!
Ser fram emot att se dig i Holmenkollen nästa helg! Hoppas den goda formen håller i sig, och att du lyckas igen, så att du får åka med till avslutningen i Falun!

Svara
Amanda
2 mars, 2014 at 18:43

Hej Anna! Har lite frågor till dig.
Kan inte du skriva lite mer om vad ni ätet? Känns interessant att få veta, gärna några recept ibland hade varit super roligt.
Jag antar att ni skriver träningsdagbok eller någonting liknade. Hur gör ni det?
Kan du inte berätta hur en typisk dag i ditt liv ser ut?
Inspereras super mycket av dig Anna, du verkar vara en super go tjej. Grattis till framgångarna i OS.
Kram Amanda

Svara
Holger
3 mars, 2014 at 15:59

Hej Anna! Har damstafettlaget fått den tjusiga bonusmedalj som visas i denna länk? :
http://www.cbsnews.com/news/sochi-games-2104-olympic-champions-must-wait-to-get-their-meteorite-medals/

Svara
Sara
3 mars, 2014 at 19:23

Tycker det verkar väldigt roligt med fast and female. Undrar dock varför det inte finns ett event riktat till äldre tjejer typ 18-25 årsåldern?

Svara
Helena
3 mars, 2014 at 23:41

Vi kommer i år igen med våra tjejer som blev så överraskade och taggade förra året. Det står 2 tider i inbjudan 15-18 och 16-19 vilket stämmer? Ses =)

Svara
Anna Haag
4 mars, 2014 at 07:23

Det är kl 15-18. Välkomna!!!

Svara
Elisabet
4 mars, 2014 at 14:53

Såg att du inte var uttagen till tävlingarna i Holmenkollen? Känner du att du inte kan tävla än, efter din skada i armen?

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *