Close

10 februari, 2014

Att agera hejarklack till fantastiska team-mates!

När man har så fantastiska lagkamrater så njuter man verkligen av att stå vid sidan om och få hjälpa till det lilla man kan. Stå med stavar. Skrika sig hesa. Och hoppa på stället för att på något sätt hjälpa fram dem med sin egen energi..

Så igår tog vi oss ut på banan med stavar och flaggor och nagellack.. Ja, eller i alla fall Stina. Alla vi hejar på våra olika sätt! 🙂 Och som vi njöt. Och var nervösa. Och blev så imponerade av killarna, allihopa. Som dom körde. Det var som att det fick styrka av varandra, när då låg så nära varandra. Ena stunden var den ena framme och körde, och andra sekunden var någon annan framme.

lagkortos2014

Lagen hejar fram killarna på sista skejtdelen.

Fick lite ont i magen mitt under loppet, så jag fick ta en liten paus..

Tjejerna står redo med stavar.

Alltid lika glada, underbara Emma som är som en solstråle.

Gänget på väg upp.

Och en stor eloge ska våra fantastiska vallare ha! De har varit här i över 1,5 vecka och snurrat varv på varv på banorna. Testat vallor och strukturer och toppningar och skidor. Och sen får vi så här grymma skidor! Tjejerna var ju supernöjda igår över sina snabba skidor och jag hoppas och tror nog att grabbarna säger det samma.

Att få framgång på ett OS är inte lätt. Det handlar om teamwork från alla; ledare, vallare och åkare. Att allt stämmer; fysiskt som psykiskt. Och så lite mer där till och lite tur. När man står vid sidan om kan det ju ser så lätt ut och innan kan man tänka ”ja men han/hon borde ju ta medalj”. Men det finns inget som heter borde. Det är så mycket jobb, från så många och så många olika inblandade. Och tur på det.

Så att vi har lyckats tagit medalj, på båda två öppningsdistanserna, är helt otroligt fantastiskt bra. Och vi är så glada, hela gänget! Det finns inget bättre än att ha ett positivt go i gänget. Det finns inget bättre framgångsrecept!! Nu kör vi vidare!!

”Nu köööör vi” – citat Magda Pajala

Anna

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *