Close

24 januari, 2014

Seiser Alm – vilket paradis!

Igår kväll, just till middagen, kom vi fram till Seiser Alm jag, Johan och Anders. Hanna Erikson blev kvar i Stockholm (!) då flyget var för tungt lastat och landade samtidigt som vi kom fram till hotellet.. Vi hade med andra ord tur som checkade in i Östersund och inte i Stockholm..

Seiser Alm kanske inte visade sig från sin absolut finaste sida idag, men det gör som inget, för det är helt underbar ändå. Och än bättre än tidigare år, då vi i år har lyxen att bo på Hotel Urthaler. Ett femstjärnigt lyxhotell som har A.L.L.T. Som vi njuter. Vilka måltider. Men tro inte att vi är vana vid detta. Allt det här blev av en slump då hotellet Rikard (Grip, förbundskapten) hade bokat drabbades av en vattenskada under hösten och fick lov att hålla stängt hela säsongen. Och då fanns det bara rum kvar här, på Urthaler.

Under Bråtens tid, bodde det svenska laget jämt här, men eftersom jag aldrig var med under hans tid har jag ju bara hört alla historier om det här hotellet. Och ni vet ju hur det brukar vara, saker och ting blir finare och bättre med åren och ju fler gånger det berättas, men denna gång, kunde inte ens deras historier överträffa verkligheten. Det är sober elegans här på hotellet. Inte rysk fluff fluff, om ni fattar vad jag menar, utan stilrent. Enkelt, fast lyxigt. Trägolv och väggar där puts och trä blandas. Badrummen är en dröm för en sån som mig (som just nu planerar badrum i drömhuset..) och sängarna, ojoj. För att inte tala om vyn.

Så ja, jag har det så bra så jag knappt kan säga det. Och jag säger det inte för att skryta, för skulle ni vara här med oss, skulle ni förstå. Det bara är så här bra helt enkelt.

Snart är det dags för middag, du får välja hur många eller hur få rätter du vill. Grabbarna kör kostym och vi tjejer försöker svara upp med något i samma stil. Har nog aldrig sett grabbarna stiligare. Tyvärr har inte vi någon kostym, men likväl en pennkjol! 🙂 Sallad brukar inleda middagen. Igår fick jag ankpaté på brunschetta och sedan en riktigt mör köttbit. Idag är jag sugen på någon slags pasta. Får se vad vi har att välja från på menyn.

Och apropå kläder, kika in på Zmillas där det just nu kommit i alla vårens färger av de här t-shirtarna. Ni som såg Patrik Möter, jag hade en sådan tischa där. Så där lagom snygg, men framför allt skön. Något annat än OS-kläderna har dock inte packats ner i väskorna nu, oavsett hur mycket jag ville, för från och med nu är det enbart OS-kollektionen från H&M som gäller.

Update!
Har försökt ladda upp bilder härifrån i 6 (!) H nu men det går inte, internet är för kasst. Kanske det fungerar en annan dag. Tills dess, må så fort!

Anna

3 Comments on “Seiser Alm – vilket paradis!

Elisabet
24 januari, 2014 at 20:13

Det låter som ni har det bra!
Lycka till med förberedelserna nu fram mot OS!

Vad tycker du om OS-kollektionen från H&M? Om du ska jämnföra med kollektioner från OS i Vancouver, vilken gillar du mest?
Om du vill, kan du lägga upp lite bilder av kläderna från kollektionen?

Svara
Benke
25 januari, 2014 at 07:23

Jag tror stenhårt på dig och att du lyckas hitta formen och farten. Kommer att hålla tummar och tår 🙂

Svara
Fredrik
25 januari, 2014 at 12:31

Träna på lagom hårt nu så ni toppar formen inför OS och gör mos av norskorna och alla andra! Lycka till!

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *