Close

4 maj, 2013

Svenska Barnidrottspriset

Här kommer något riktigt bra som jag och Emil stöttar till 110%. En sådan otroligt viktig fråga, och förhoppningsvis kan detta pris hjälpa svenska idrottsliv att inse vikten av ”ett hälsosamt och roligt idrottande för barn”. Vill ni ha mer ingå, gå med i gruppen Barn-Ungdomsidrott på Facebook:

Hej, vi i nätverket Svensk barn- och ungdomsidrott vill uppmuntra barnidrott med ett tydligt barnperspektiv. Därför har vi bestämt att instifta Svenska barnidrottspriset som kommer att delas ut i september. Priset ska ges till en ledare, en klubb eller kommun som på ett inspirerande sätt stått upp för barnens rättigheter i idrotten eller i konkret handling bedrivit verksamhet som kan inspirera andra.Vi vill därför ha hjälp av er med att nominera personer, klubbar eller kommuner som ni tycker förtjänar att uppmärksammas. Mejla förslag till oss där du också motiverar med några rader varför du tycker att den du nominerar förtjänar priset.

Nomineringarna måste vara oss till handa senast den 15 juni.

Nätverket Svensk barn- och ungdomsidrott

Mejladress: klas.ostberg@telia.com

 

Idag sitter jag, Emil och Björn Ferry i juryn, men fler kan tillkomma och vi hoppas ni kommer in med många, många förslag så att vi på så sätt kan visa och ge förslag till ledare och klubbar i Sverige hur barn-och ungdomsidrott ska genomföras.

Ha en skön lördag, svar på era frågor kommer i ett senare inlägg. Tyckte det här var så viktigt så vi vill ägna det all uppmärksamhet!

Anna & Emil

2 Comments on “Svenska Barnidrottspriset

Hilda
4 maj, 2013 at 09:36

Jag gillar er stil. Ni bryr er inte bara om er själva och eran egna karriär. Ni bryr er om andra också. Framförallt unga. Det ska ni ha mycket beröm för.

Svara
Helena
5 maj, 2013 at 08:10

Kanonbra!!!

En annan fråga, har u summerat säsongen här på sidan, jag kan ha missat det. Intressssant att höra varför du tror det blev som det blev och hur du nu tänker framåt när det nya träningsåret börjat.

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *