Close

4 november, 2008

Hallå, vintern?!

Så var vi åter på Liden här i Bruksvallarna.. två veckor av våra liv ska vi spendera här! Usch vad hemskt det lät, men det är det ju inte!Faktiskt är det riktigt skönt att äntligen vara på snö hemma i Sverige, det är en speciell känsla! Tyvärr var det inte så vinterlikt som jag hade hoppats på, det har tinat rejält de sista dagarna. I söndags och igår kunde man åka på rullskidbanan, ca 9km, men i dag var det inte längre åkbart där. Så vi har snurrat runt på elljusspåret.. Ok, de flesta har nog varit upp mot Mittåkläppen där den nya konstsnöslingan går, men jag insåg/förstod inte under ett två timmar långt pass att man kunde åka upp där,så jag snurrade i alla fall runt på det 3km långa elljusspåret! Attans då, men är huvudet dumt får kroppen lida! 🙂

I kväll har vi mediaträning, riktigt intressant. Första träffen var redan på Kreta i maj, men det var ju ett halvårsen nu (himmel vad tiden går fort) så igår fick vi lite repetion medan vi idag fick lära oss lite nya saker! Vi blev intervjuade framför kamera och blev sedan (kritiskt) granskade av Mats (mediatränaren), Gunde och de övriga i gruppen.. Alla har vi våra små egenheter! Det är är lärorikt och nyttigt för kontakten med media blir allt viktigare samtidigt som (jag anser)att den blir mer och mer komplicerad.. Media kan ibland vara riktigt tuff, så det är bra att vi får lära oss hur vi ska hantera dem! För de gör ju också bara sitt jobb och vi är beroende av dem för att kunna göra vårt jobb! Ett givande och tagande så att säga..

I morgon är det ett pass på programmet, jag kommer att ta det lite easy sä här i början för

att inte slita ner mig då jag inte har tränat ordentligt sedan Ramsau. Tänkte passa på att

ta lite massage när de andra sliter runt ute i spåret.. Kanske hinns en fika med också,

eller, jag ska se till att en fika hinns med! =) Och ska försöka locka med mig Emil.. får väl säga att han får en chokladboll och en soyalatte om han följer med, då brukar han inte vara så svår övertalad! Haha!

Jag har ju som sagt haft en lite seg period sedan Ramsau med maginfluensa och förkylning,

men senaste veckan har det känts bra. Så idag körde jag lite intervaller (på skidor, första sedan i april) och det kändes bra! Skönt, med tanke på att tävlingara kryper allt närmare och även om jag inte ska vara i toppfrom nu vill jag att kroppen svara på rätt sätt! Sen vet jag ju inte alls hur jag är i jämförelse med de andra.. ska bli spännande att tävla på riktigt!

Nu är det läggdags innan det är dags för ännu en dag i skidspåret!

På återhörande!
/anna

4 Comments on “Hallå, vintern?!

Christer "framför tv:n skidåkare"
6 november, 2008 at 18:29

Kul med mediaträning, Men du behöver ingen mediaträning alls. Det är du och Sanna kallur som är med i den lilla skaran som inte behöver någon mediaträning alls. Lycka till med säsongen och hoppas Emil får priset fär årets nykomlig såg att han var nominerad.

Svara
Lars Lindqvist
7 november, 2008 at 08:45

Jag instämmer med Christer såtillvida att du inte behöver ändra ditt sätt att vara framför kamerorna. Du har all den naturliga charm som man kan kräva och mer därtill.:-)

Mediaträning kan säkert vara bra för att inte luras in i de fällor som diverse sensationslystna representanter för media gillrar. Var alltid personlig Anna, men avslöja aldrig för mycket ur ditt privatliv. Gränsen mellan personligt och privat är ingalunda knivskarp och misstag är oerhört lätta att begå.

Lycka till med träningen och håll dig frisk, så kommer den här vintern att bli riktigt rolig.

Svara
Åke Wittzell
7 november, 2008 at 14:54

Lycka till med träningen inför tävlingarna. Längtar efter att få se hur du ligger till i förhållande till de andra.
Du behöver ingen mediaträning, håller med Lars L och Christer, du har charmen! 🙂

Svara
Anders
9 november, 2008 at 20:13

Lycka till i vinter tror på dej!

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *