Close

14 oktober, 2008

Tiden rinner iväg..

Några av er har kanske hört om mitt och Charlotte´s lilla äventyr förra fredagen, för er som inte har gjort det, kan ni läsa min redogörelse på Skidor (där det finns lite roliga bilder inlagda) eller på mina nyheter Det blev ett träningspass som heter duga, och kroppen har känts lite seg sedan dess. Vi var ute och skulle springa ett vanligt 2h pass, men skulle pröva lite ny mark och det hela slutade med att vi var ute i 4.30h och fick springa de sista 2.30h i mörker på mellan 1500-2100 m.ö.h. Men det gick bra, vilken tur! Vi var bra oroliga ett tag.. Men läs gärna berättelsen så får ni veta mer om vårt äventyr! Vi ska nog inte ge oss iväg själva igen på ett tag, eller det tycker i alla fall våra ledare och de övriga som var inblandade i historien och har hört om den efteråt.. men man måste ju våga prova ny mark! Haha!

Tiden går fort, även när man sliter och tränar på! Men det är nog för att jag gör det jag tycker år bland det bästa som finns som det går så fort.. Vi kom hit till skidparadiset för 7 dagar sen nu, har hunnit med 11 pass, varav 5 på glaciären, och har bara 5 pass kvar här nere. Bland annat ska vi gå i den berömda störtloppsbacken i ”Schladming” i morgon eftermiddag, det kommer att bli ett riktigt tufft pass! I dag på eftermiddagen stod det rullskidor klassiskt ”bergsetapp” på träningsplanen, vi började åka rullskidor nere i Pischl på 1000 m.ö.h. och tog oss upp till Kabinstationen på 1700 m.ö.h. i sakta och mysigt mak. Därefter tänkte jag ta och springa ner tillbaka till hotellet, men av någon konstig anledning fick jag inte springa själv.. Utan en ledare sprang med mig, men jag klagar inte. Trevligt med sällskap! Undra när jag får börja springa själv igen… ? 🙂

Vädret har varit fantastiskt här nere, men nu börjar molnen, regnet och dimman dra in. Trots det är det fortfarande bra före upp på glaciären.

För min del har det hittills var ett av årets bästa läger och jag känner att jag ligger i bra fas inför nästa läger och tävlingspremiären. Kroppen svarar bra på träningen och symptomen med trötthet och seghet som jag dragits med sedan augusti har gett med sig sedan några veckor tillbaka. Det är himla skönt! Nu gäller det bara att träna vettigt för att inte slita ner sig för mycket, för tiden går som sagt riktigt fort..

Nu ska jag gå ned och äta mellanmål innan jag ska ta mig an bergsetappen!

Må gott, det gör jag, så hörs vi vidare!’
/trötta men glada hälsningar nere från Ramsau genom Anna

One Comment on “Tiden rinner iväg..

Jan
17 oktober, 2008 at 19:14

Det känns att det börjar närma sej nu, snart är det premiär, Och det är väl med en viss rätt som man har rätt stora förväntningar på det svenska damlandslaget efter vad som har hänt på senare år, så det är svårt att vänta, men jag säger bara lycka till till er alla i laget.
Jan

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *