Close

8 oktober, 2008

Vilken ära!

Hej igen!
I lördags hade jag äran att delta vid Dalarnas Idrottsförbunds 100-årsjubileum som firades med en idrottsgala på Lugnet. Det var ett riktigt härligt arrangemang och som pricken över i:et blev jag utnämnd till "årets genombrott" i Dalarna i konkurrens av Lassi Karonen (rodd) och Calle Halvarsson (längdskidor). Så otroligt häftigt att få ta emot ett sådant pris, jag trodde inte att jag skulle ta hem det och hade därför inte förberett något tal. Men då jag slog mig ned vid bordet då galan inleddes sa Emil lite försiktigt till mig: "Har du förberett något tal?", och då började jag fundera.. Som tur var behövde jag inte hålla något tal då han som gav mig priset istället höll ett tal för mig, snacka om att jag blev förvånad och tagen! 🙂 Kvällen avslutades med lite dans innan färden åter gick till Orsa för att packa om väskan innan jag skulle resa ner till Ramsau.

Så nu är jag åter här nere i Alperna för 10 dagars långt träningsläger med laget. Här nere är det kanonfint och föret på glaciären är riktigt bra till skillnad från när vi var här sist. Tyvärr är det lite mer folk här nu, så det kan bildas lite köer på spåret och vi fick inte heller plats på det vanliga hotellet men det är roligt med lite omväxling!

Idag har jag hunnit med ett längre skatepass på glaciären och ett tufft stakpass på eftermiddagen. I morgon är det ännu ett pass på glaciären (av totalt åtta) och styrka tillsammans med Pierre och Leif som kommit hit från Stockholm för att se till att vi har rätt teknik i gymmet, kul!

Jag har ju varit seg en period men nu känner jag mig pigg igen och då känns det extra roligt att vara på läger!

Sen kom jag bara att tänka på, av en slump, att det faktiskt bara är 6 veckor kvar till premiären i Bruksvallarna… Tänk vad tiden rullar på!

Hoppas att det finns lite snö kvar hemma i fjället då vi kommer hem härifrån.. Det vore underbart!

Nu ska jag leka vidare på internet innan jag och Charlotte ska packa in oss i bilen för att åka tillbaka till vårat hotell för kvällsfika och möte inför morgondagen!

Ha det gott och på återhörande!
/Anna

Ps. Bilden är från galan och lägg märke till priset, jag satt faktsikt bredvid kvinna som hade designat det! 🙂 Ds.

3 Comments on “Vilken ära!

Lars Lindqvist
8 oktober, 2008 at 20:15

Ett jättestort grattis till priset för årets genombrott i Dalarna Anna, det var du verkligen värd!

Jag såg på text tv att Charlotte var mindre nöjd med det nya upplägget av Tour de Ski pga att det innehåller mer klassiska sträckor än förra året. Första tanken hos mig var att det skulle passa dig bättre. Sex veckor, I can’t wait!:-)

Svara
Mallis Brallis
9 oktober, 2008 at 20:12

Grattis kusin vitamin till priset (: Hoppas allt är bra med dig, så hoppas jag att vi ses snart. Puss och kram

Svara
Gittan
14 oktober, 2008 at 04:56

Åter igen grattis till priset, kul Anna det var du värd.
Härligt för dig att vara på snö igen och det låter som att du/ni är på G.
Kul för oss andra att fortsätta följa dig i spåret och på din sida.
Många kramar från oss alla i Beihai

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *