Close

19 maj, 2008

Namnbytet…..

Nu är jag på Kreta och njuter av träning och sol och värme.. Havet är inte så varmt, men det svalkar skönt efter passen! Bergen runt omkring hotellet erbjuder fantastisk träning, både på rullskidorna, på cykel och till fots. Utöver träning har vi haft en hel del information och möten och dessutom har vi fått lära oss mer om media och hur det fungerar… intressant!

Träningen hittills har flytit på bra, men har valt att vila idag då jag har tränat på rejält sedan vi kom. Jag har hunnit med två cykelturer upp i bergen, och ja, jag tyckte faktiskt att det var kul.. Och rumpan protesterade inte så himla vilt.. =)

Stämningen är på topp i gruppen och alla tycks vara snäppet starkare än i fjol, spännande och inspirerande!

Till saken då: jag heter numnera Anna Haag, efter min mor (hon heter numera både Haag och Hansson, men jag tycker att det räcker med ett) och det gäller från och med nu! Anledningen till att jag har bytt är att jag som barn inte förstod varför jag skulle heta Hansson som var ett så vanligt namn när mamma hette Haag. Så jag bestämde mig för att byta till Haag när jag blev "stor".. Och på något sätt tycker jag att jag har blivit stor nu! =) Så jag har inte gift mig… det får vänta! Haha!

Min hemsideadress kommer så småning om att bli www.annahaag.com, men det dröjer tills juni innan något sådant är klart. Fram tills dess och en tid framöver gäller denna adress och så småning om kommer ni att bli länkade från denna adress till den nya. Hur det ska gå till vet jag inte riktigt ännu, men det ordnar sig! =)

Nu ska jag springa iväg på middagen (en gigantisk buffé med massor med mat och frukt och kakor och tårtor.. Mmmm..) så hörs vi snart igen!
/Anna Haag

Ps. Hörde om vädret som varit hemma, är glad att jag är här i värmen.. Ds.