Close

15 november, 2007

Säkra före det osäkra…

Hej!

Har klarat mig undan alla sjukdomar och snoriga näsor sedan träningsstarten den 1 maj, men nu kunde jag tyvärr inte hålla mig undan längre.

Har varit på ett riktigt fint läger i bruksvallarna sedan i onsdags förra veckan och allt har känts bra, ända till i går vid lunch då jag tyckte att någonting konstigt var på väg i kroppen.

Och fram mot kvällen vart jag täppt i näsan och fick huvudvärk, så jag tog de säkra före det osäkra och begav mig hem till Östersund igen för att kurera mig, är inget alvarligt men tillräckligt för att jag måste slänga in handduken till helgens tävlingar i Bruksvallarna som jag annars hade sett fram emot att köra.

Väldigt synd men det finns inte så mycket att göra åt saken utan det är bara att sikta framåt!

Hade fint! / Emil