Close

25 oktober, 2007

Nu är det inte långt kvar…

Nu snart börjar allvaret, snart börjar adrenalinet pumpa, snart är det äntligen dags för WC premiär!!!

Det här träningsåret startade 1maj och jag har inte en enda dag med uppehåll pga sjukdom eller annat som kunnat hindra mig från träning, det har känts riktig bra i sommar och jag tycker att jag tagit ett steg till i min utveckling. Nu den senaste veckan har jag lättat upp lite i träningen för att försöka hitta lite form inför helgen, får se hur pass bra den hinner bli.

Det är med glädje jag går in i den här säsongen, känner mig lugn och harmonisk och tycker att jag ligger bra till i planeringen. Jag ska göra mitt bästa för att försöka sätta norskar amerikaner å tyskar på plats i vinter, och jag är säker på att jag kommer att få bra hjälp av mina landsmän som jag tycker har en helt annan inställning i år där samtliga tagit ett kliv framåt!

Just nu sitter jag på rummet i Torsby, och här har vi varit sedan i söndags och provat skidor och fått in lite skidvana i kroppen. Snart ska jag packa ihop väskan för att nu i eftermiddag dra vidare mot Tyskland.