Close

21 september, 2007

Snöskottning och muskelvärk

Oj då, dagarna rinner på sedan sist jag uppdaterade sidan, så det börjar bli dags för det kanske.
Vad är det då som har hänt den senaste tiden undrar ni? Jo första har jag kommit hem från ett grymt bra läger i Italienska Toblach där vi i U och A-lag fick köra slut på oss totalt. Bra fart och rejäl träning var lite av ingredienserna som bidrog till muskelvärken när man kom hem.

Sen på det drog jag vidare upp till stugan i Grövelsjön för att kroppen skulle få återhämta sig och själen få lite ro. Kom för övrigt en hel det snö när vi var där! Så det var bara att ta fram snöskyffeln och börja skotta för att ta mig ut till bilen. Så det har varit lite kontraster, från soliga härliga Italien till snöskottning 2 dagar senare i Dalafjällen. Men jag hade det i alla fall riktigt härligt.

Nu tycker jag att kroppen börjar piggna till rejält igen efter lägret och känner mig starkare än någonsin! Har tagit ytterligare ett steg framåt om man jämför nu mot samma tid förra året, så det känns bra att träningen fungerat bra och att jag fortfarande inte haft en sjuk dag än, (peppar, peppar…) så nu börjar man längta till vintern så man får börja tävla på riktigt!.

För tränings tävla, det får jag göra redan på söndag då vi i landslaget har läger i Torsby, där vi kommer att få möjligheten att mäta krafterna mot varandra. Så där nere blir vi i 4 dagar.

Försöker återkomma lite snabbare om det lägret, och med lite bilder från träningen.

Så träna på! / Emil